Zorana Mihajlović: Đilas brinuo o milionima, ne o ljudima

Obračun

Zorana Mihajlović: Đilas brinuo o milionima, ne o ljudima

Politika -
Potpredsednica SNS poručila da lider DS nije primetio njene razgovore s građanima jer ga oni i ne zanimaju

BEOGRAD - Fajt.Zorana Mihajlović, ministarka energetike u ostavci, poručila je DS, čiji su funkcioneri pitali u kom svojstvu je juče primila građane u Skupštini grada, da je to uradila kao ministarka jer mora da rešava njihove probleme. Kako je rekla, ona građanima mora da bude na usluzi, ali i da bivšem gradonačelniku Draganu Đilasu niko nije branio da u prethodnih pet godina to čini. Međutim, dodala je, njega nisu interesovali građani već sopstveno bogaćenje.Kvalitetniji život- U proteklih 18 meseci deset puta sam razgovarala s građanima Beograda. Đilas to nije ni primetio jer njega građani nikad nisu interesovali već samo sopstveno bogaćenje. Dok su gradske firme uzimale kredite čak i da isplate plate, Đilas je kao gradonačelnik od svojih firmi napravio multimilionske imperije - istakla je Mihajlovićeva i dodala:- Mi u SNS razmišljamo kako da život građana bude kvalitetniji, kako da se borimo protiv korupcije i kriminala i kako da ljudi žive bolje.Balša Božović, funkcioner DS, kazao je da Beograđani znaju da prave razliku između onih koji rade i grade od onih koji pokušavaju da od ovog grada prave lakrdiju.Brojni problemiViše stotina Beograđana došlo je u Skupštinu grada Beograda kako bi u razgovoru s predstavnicima privremenog organa i Vlade Srbije razgovarali o problemima, među kojima su problem divljih deponija, komunalnih usluga, parkiranja, uređenja parkova.

Zahtev GraduNE POVEĆAVAJTE POREZ GRAĐANIMAMihajlovićeva je izjavila da SNS traži od privremenog organa Grada Beograda da ne bude povećanja poreza za građane:- SNS zahteva od privremenog organa da ne bude povećanja poreza za građane u Beogradu. Nije bilo realnog povećanja prihoda, pa tako ne može biti ni povećanja poreza.

O trci za BeogradIMAMO PET KANDIDATAMihajlovićeva, koja je i prva na listi SNS za izbore u Beogradu, kazala je da to ne znači i da će biti kandidat za gradonačelnika glavnog grada.- Na našoj listi ima bar pet kandidata koji bi bili dobri gradonačelnici. U svakom slučaju, ko god bio na čelu, uveravam vas da ćemo raditi kao tim - kazala je Mihajlovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track