Perjanica kikindskih demokrata prešla kod Tadića
Foto: Saša Urošev

Rasulo u Demokratskoj stranci

Perjanica kikindskih demokrata prešla kod Tadića

Politika -
O svojim dojučerašnjim stranačkim kolegama i saborcima mogu da kažem sve najbolje. Rastali smo se kao prijatelji. Želim im svu sreću. Nas osmoro svoju političku budućnost vidimo u Novoj demokratskoj stranci, kaže Mićo Stojanović

KIKINDA - Potpredsednik kikindskih demokrata Mićo Stojanović i još sedmoro članova napustio je ovu stranku, sa željom da dalje političko delovanje nastave u stranci Borisa Tadića.

Tvrdnje kikindskih demokrata da se njihova monolitnost ne dovodi u pitanje, i da sem pojedinih preleta u druge stranke neće doći do osipanja članstva, nisu se pokazale tačnim.

"O svojim dojučerašnjim stranačkim kolegama i saborcima mogu da kažem sve najbolje. Rastali smo se kao prijatelji. Želim im svu sreću. Nas osmoro svoju političku budućnost vidimo u Novoj demokratskoj stranci. Mi ne vršimo pritisak na članstvo, ali očekujemo da će još neki funkcioneri i članovi napustiti OO DS i prikloniti se nama. Na ovaj korak opredelila nas je isključivo nova politička vizija Borisa Tadića", rekao je za Kurir Stojanović.

Prošle nedelje je DS napustila Zorica Lupuljev. Donedavna potpredsednica Opštinskog odbora za omladinu te stranke prešla je u SNS. Kao razlog za politički transfer navela je što DS nema program i viziju, i u što u toj stranci ne postoji šansa za mlade i budućnost mladih: "Pozitivnu energiju i ambijent za ostvarenje ciljeva kojima svi mladi teže, prepoznala sam u Srpskoj naprednoj stranci", saopštila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track