KAMPANJA U SLIKAMA: Dveri brane kafanu, Đilas posetio baku!

Izbori 2014.

KAMPANJA U SLIKAMA: Dveri brane kafanu, Đilas posetio baku!

Politika -
U najstarijoj čačanskoj kafani „Car Lazar“, uz parolu „Kosovo je Srbija“, počeo je juriš ovih patriotskih snaga na parlament

Kampanja je najbolja, a često i jedina prilika da se političari zbliže sa biračima, ili da barem vide kako dotični žive. A i vreme ih je poslužilo, pa ne moraju da se lomataju po kijametu, čak ni u limuzinama. Evo kako se neki od njih lepo provode!

1.Car Lazar i parlamentarni izbori Dveri su počele kampanju za vanredne parlamentarne izbore iz kafane! U najstarijoj čačanskoj kafani „Car Lazar“, uz parolu „Kosovo je Srbija“, počeo je juriš ovih patriotskih snaga na parlament. Kako kažu, kafane su jedini neokupirani deo Srbije i mesto odakle su oduvek kretale bune protiv nepravde.

2.
2.

2.Ti meni, ja meni Lider DS otišao je u posetu baka Olgi, simbolu građanskih protesta devedesetih. Slika je brže-bolje stavljena na sajt DS, verovatno dok je lider DS još bio u stanu, sa sve posluženjem koje je dobio. Čaj, bombone, tu je i neko lonče, ali Draganovog poklona ni za lek... Dobro, Dragane, jeste kriza, jeste kampanja, al‘ gde si video da se u goste ide praznih ruku?

3.
3.

3.Dačićeve Crvenkapice Slavica Đukić Dejanović i Dijana Vukomanović, najistaknutije Dačićeve žene u SPS, ozbiljno su se uključile u kampanju. I slikale se. Kako neko reče na Fejsbuku, snaga ovih drugarica je u lepoti. Srećno, Dačiću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja