Babić: Građani biraju između normalne i tajkunske države
Foto: Aleksandar Jovanovic

Izbori 2014

Babić: Građani biraju između normalne i tajkunske države

Politika -
Vlada koju bi napravio Miroslav Mišković i tajkun u politici Dragan Đilas, vratila bi Srbiju na staro i omogućila da Srbija postane privatna država nekoliko tajkuna i političara koji ih podržavaju, naveo je Zoran Babić

UŽICE - Na izborima 16. marta pred građanima Srbije su samo dve opcije i oni moraju da se odluče da li žele privatnu državu tajkuna ili normalnu, prosperitetnu državu, poručio je u Užicu član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Babić.

"Jedna je opcija vlade koju bi napravio Miroslav Mišković i tajkun u politici Dragan Đilas, koja bi vratila Srbiju na staro i omogućila da Srbija postane privatna država nekoliko tajkuna i političara koji ih podržavaju. Druga je opcija pristojne, normalne Srbije političara koji će raditi u interesu građana i koja će se zasnivati na snažnim reformama, borbi za svako radno mesto i ubrzanom putu ka evropskim integracijama. Druga i jedina životna opcija je opcija vlade koju bi formirao Aleksandar Vučić i SNS", naglasio je Babić.

Babić je podsetio Užičane šta je SNS uradila u proteklih 18 meseci, ističući beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Uspeli smo da presečemo taj pakleni lanac povezenosti između kriminalaca, tajkuna i političara. Presekli smo lanac koji je građane Srbije, samo kroz uništene banke u državnom vlasništvu koštao stotine miliona evra. Promenili smo sliku Srbije u svetu, izgradili najbolje odnose sa zemljama u regionu i uspeli da dovedemo značajne investitore poput Etiharda i Boša, a dovešćemo i Mercedes u Srbiju”, rekao je Babić.

Babić je istakao i da je SNS inicirala izbore jer je svesna činjenice da se u Srbiji i dalje teško živi.“Želimo vladu koja će raditi u punom kapacitetu, snažno ući u reforme društva i snažno se boriti za svako radno mesto, kao što smo se snažno borili protiv kriminala i korupcije. Otvaraćemo vrata perspektivnijem, uređenijem i boljem srpskom društvu”, zaključio je Babić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track