SNS: Mišković kandidat DS za premijera

Reagovanje na izjavu Dragana Šutanovca

SNS: Mišković kandidat DS za premijera

Politika -
Srbija više neće biti mesto u kome će političari moći da uživaju sa svojim prijateljima tajkunima i da se zajedno bogate, a da narod u Srbiji bude sve siromašniji, saopštio SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je sada svim gradanima jasno da će Miroslav Mišković biti premijer ukoliko Demokratska stranka pobedi na izborima 16. marta. SNS je, reagujući na izjavu potpredsednika DS Dragan Šutanovca, naglasila da je on još jednom nedvosmisleno pokazao da je DS spremna da apsolutno i svim sredstvima stane u odbranu Miškovića i "njihovih zajednickih privilegija".

"Pokazao nam je i to kako na delu izgleda neraskidiva veza između tajkuna i politike i uspeo, na trenutak, da nas vrati u prošlo vreme - u vreme vladavine DS i svih pljackaških privatizacija kada se od naroda otimao svaki dinar u Srbiji", naglašavaju naprednjaci. SNS, kako se dodaje, primećuje i ogromnu nervozu Šutanovca zbog najave da će se stvari u Srbiji promeniti i da

Srbija više neće biti mesto u kome će političari moći da uživaju sa svojim prijateljima tajkunima i da se zajedno bogate, a da narod u Srbiji bude sve siromašniji. "SNS nema ništa protiv bogatih ljudi, ali i te kako imamo protiv svih onih koji su novac zaradili na nezakonit način. Drago nam je što je DS još jednom jasno pokazala za šta se bori i da mi mislimo potpuno drugačije kojim putem Srbija treba da ide", navedeno je u saopštenju. SNS će, kako se naglašava, nastaviti da se hrabro bori za modernu, ekonomski razvijenu i pristojnu Srbiju.

"Nadamo se da će to građani prepoznati, a da će vreme tajkuna i pljačke Srbije ostati daleko iza nas", poručuju naprednjaci. Prethodno je Šutanovac rekao da se u Srbiji stvara "iluzija da zemlja može biti bogata sa siromašnim kapaitalistima".

"Mišković nije osuđen - da li će biti ne znam, ali ne postoji presuda i znam da se u zemlji stvara aluzija ili iluzija da možemo da budemo bogati sa siromašnim kapaitalistima. To ne može i nigde u svetu to ne psotoji. Ako pobijemo sve gazde u Srbiji, šsto je nečija intencija, nevezano za Miškovića ili nekog drugoga, Srbija će biti još siromašnija", rekao je Šutanovac.

NE PROPUSTITE:

ŠUTANOVAC: Samo sa Miškovićem Srbija može biti bogata! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track