(VIDEO) VUČIĆ: Mišković naredio hapšenje Đorđa Antelja!
Foto: Aleksandar Vučić, printskrin

Lider SNS otkriva pozadinu sudskog postupka

(VIDEO) VUČIĆ: Mišković naredio hapšenje Đorđa Antelja!

Politika -
Reketiranje: Antelj je zvao Miškovića da mu plati za izgradnju, posle čega je Mišković zapretio da će ga uhapsiti, izjavio prvi potpredsednik Vlade

BEOGRAD - Kockice se sklapaju.Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković naložio je hapšenje Đorđa Antelja, vlasnika „Gemaksa“, jer ga je pozvao kako bi izmirio dug! Ovo je u ponedeljak veče, gostujući u emisiji „Ćirilica“ na Televiziji Hepi, izjavio prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.Propaganda- Antelj je zvao Miškovića da mu plati za izgradnju, posle čega je Mišković zapretio da će ga uhapsiti. Neposredno posle tog događaja Antelj je priveden - otkrio je trenutno najpopularniji srpski političar, koji se ovom prilikom osvrnuo i na hapšenje Dragana Džajića i Vladimira Cvetkovića, nekadašnjih čelnika fudbalskog kluba Crvena zvezda.Po Vučićevim saznanjima, Džajić i Cvetković uhapšeni su jer nisu dozvolili da jedan biznismen gradi tržni centar na mestu stadiona Crvene zvezde. On je naveo i da je Džajićevo hapšenje, koje se odigralo 5. februara 2008. godine zbog sumnje da je proneverio oko pet miliona tadašnjih nemačkih maraka prilikom transfera fudbalera Gorana Drulića iz Crvene zvezde u španski klub Saragosa, medijski propraćeno na nesvakidašnji način.- Nije slučajno da je Dragan Džajić hapšen sa lisicama i da je sve snimano kamerama. To nije bilo slučajno - ispričao je Vučić u emisiji Milomira Marića.Podsećanja radi, Đorđe Antelj uhapšen je početkom 2007. godine zbog sumnje da je kao navodni pripadnik organizovane kriminalne grupe, takozvane „stečajne mafije“, oštetio poverioce za sedam miliona evra, što je on negirao.

http://www.youtube.com/watch?v=cu_ZslAQP94
Stečajna mafija Kako je MUP tada naveo, Antelj

Đorđe Antelj i Miroslav Mišković
Đorđe Antelj i Miroslav Mišković

„Beograd na vodi“2.000 APARTMANA BIĆE PRODATO PRVOG DANAPotpredsednik Vlade Srbije je dodao, govoreći o „Beogradu na vodi“, da će „dve-tri hiljade apartmana“ u kompleksu „Beograd na vodi“ biti prodato unapred, a 2.000 apartmana „prvog dana“.- Na uglu Savske i „Beograda na vodi“ predviđena je izgradnja opere, verovatno baleta i drame - rekao je Vučić, istakavši da u okviru tog projekta nije planirana izgradnja džamije i da Srbija ne snosi „gotovo nikakav rizik“ za projekat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track