Mirović: SNS vodi politiku reda i zakona
Foto: Beta

Predizborni skup u Srbobranu

Mirović: SNS vodi politiku reda i zakona

Politika -
Radom i sprovođenjem politčkog programa, dovođenjem investitora i "snažnom akcijom na spasavanju srpske ekonomje, SNS je pokazala da se mogu stvoriti uslovi i za razvoj malih i srednjih preduzeća, pre svega domaćih, naveo je potrpedsenik GO naprednjaka

SRBOBRAN - Potpredsednik Glavnog odbora SNS Igor Mirović poručio je danas na predizbornom skupu u Srbobranu da ta stranka vodi politiku reda, poretka i zakona što, kako je istakao, vide i prihvataju investitori koji sve više dolaze u našu zemlju.

Na tribini posvećenoj potsticanju malih i srednjih poreduzeća i u razgovoru sa građnaima te bačke opštine, Mirović je istakao da je SNS pokazala da se radom i sprovođenjem politčkog programa, dovođenjem investitora i "snažnom akcijom na spasavanju srpske ekonomje mogu stvoriti uslovi i za razvoj malih i srednjih preduzeća, pre svega domaćih".

On je ocenio da bržeg razvoja takvih preduzeća ne može da bude bez velikih privrednih sistema i naglasio da je već sada vidljivo u čitavoj zemlji da investitori dolaze "prihvataju i vide da SNS vodi politiku reda, poretka i zakona".

Potpredsednik SNS je nagasio da ekonomija vrlo jasno reaguje na političku stabilnost i dodao da je zato naprednjacima potreban četvorogodišnji mandat kako bi još snažnije sproveli započete akcije u jačanju ekonomije naše zemlje.U raygovoru s građanima Srbobrana, on je poručio da SNS traži masovan izlazak na izbore 16. marta i traži podršku da nastavi uspešno započete reforme u privredi, finansijama i čitavoj ekonomiji koje će omogućiti bolji život svim porodicama u Srbiji.

Mirović je podsetio da je SNS u proteklih godinu i po dana započela odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala, naglasivši da ta stranka želi da se obračuna "sa haosom koji je nasleđen pre svega u oblasti privatizacije i uništavanja naše privrede".

On je dodao da je na delu bilo "jedno veliko zločinačko udruženje koje je trebalo da pojedincima omgući ogromne privilegije" i ocenio da su u proteklom periodu takvom politikom uništene mnoge vrednosti u našoj zemlji.SNS je napravila "snažan rez", uspela da radom državnih organa otkrije sve afere o kojima se decenijama govorilo, rekao je Mirović i istakao da će borba protiv korupcije i kriminala biti još jače nastavljena.

On je poručio političkim protivnicima da bi trebalo da brinu o tome "da li će se i u kojoj meri pokazati njihova odgovornost" za takvo loše stanje u našoj ekonomiji u proteklom periodu. Svakoga dana otkrije se po jedna "nova čestica istine o tome da je odgovornost naše političke konkurencije za stanje u kojem smo zatekli držvu u maju 2012. zaista nedvosmislena", rekao je Mirović i naglasio da će to građani veoma jasno prepoznati na predstojećim izborima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track