Kostić: Glas za Vučića je glas za opstanak Srba na Kosovu
Foto: Youtube

Izbori 2014.

Kostić: Glas za Vučića je glas za opstanak Srba na Kosovu

Politika -
Delimo mišljenje demokratskog sveta da je ovo možda poslednja šansa da Srbija na novim, evropskim temeljima gradi svoju evropsku budućnost, kaže lider liste Srpska

PRIŠTINA - Lider liste Srpska Vladeta Kostić pozdravio je poziv Samostalne liberalne stranke biračima da na predstojećim izborima glasaju za koaliciju okupljenu oko SNS.

Kostić je tim povodom rekao da je "svaki srpski glas za Aleksandra Vučića, bez obzira od koga dolazi, glas za opstanak Srba na Kosovu".

Samostalna liberna stranka (SLS) Slobodana Petrovića pozvala je početkom nedelje svoje članove i simpatizere da izađu na predstojeće izbore za parlament Srbije i glasaju za koaliciju okupljenu oko Srpske napredne stranke (SNS) i Aleksandra Vučića.

"Delimo mišljenje demokratskog sveta da je ovo možda poslednja šansa da Srbija na novim, evropskim temeljima gradi svoju evropsku budućnost. Pođednako poštujući sve demokratske stranke iz Srbije, pa i one sa kojima nemamo najbolju saradnju, ovu odluku donosimo ne zbog ličnog benefita već isključivo u interesu građana Srbije koji su se odlučili za ubrzane reforme", naveo je SLS u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track