Najnovije vesti

Vučić: Moramo da pobedimo kako ne bi vladali tajkuni!
Foto: Tanjug

Lider SNS u Kragujevcu

Vučić: Moramo da pobedimo kako ne bi vladali tajkuni!

Politika
"Oni koji su govorili nemojte da dajete Arapima po 10 ili 12.000 hiljada evra za hektar, prodavali su ih Miškoviću za 300 evra. To je valjda dobra cena jer ostatak stavljaju u džep", rekao je Vučić

KRAGUJEVAC - Lider SNS Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da izađu na izbore kako bi pobedili one "koji na jedan poziv tajkuna mogu da se ujedine".Poručivši da će državu voditi pošteno i odgovorno, za razliku od političkih protivnika, on je je građanima ispred gradskog odbora SNS u Kragujevcu rekao: "Možemo da gubimo vlast ali nećemo da krademo od naroda".Vučić je rekao da je primetio da ga nazivaju diktatorom, da je video i natpis "gotov je" i poručio da je za njega u redu da bude gotov na izborima, ali da neće da bude gotov motkama i puškama.

"Za razliku od njih nisam krao i ne živim u vilama na Dedinju, ne živim ni u rezidencijama koje mi ne pripadaju, njih sam ostavio njima da bi mogli da parkiraju automobile, jer su me molili pošto imaju višak automobila" naveo je Vučić dodajući da su pojedinci iz drugih partija u Kragujevcu dočekali da stanu na "Miškovićevu stranu"."Oni koji su govorili nemojte da dajete Arapima po 10 ili 12.000 hiljada evra za hektar, prodavali su ih Miškoviću za 300 evra. To je valjda dobra cena jer ostatak stavljaju u džep", rekao je Vučić i ponovio da će istom silinom nastaviti borbu protiv kriminala i korupcije i to u svakom delu Srbije, u svakom gradu u lokalnoj samoupravi."Ne može nekome da se isplati da krade u Kragujevcu, a da mu se ne isplati da krade u Beogradu. Nikome se i nigde neće isplatiti da krade" poručio je Vučić.Navodeći da će u narednom periodu raditi na ozdravljenju srpske privrede, ali da će u tome svi morati da budu marljivi, Vučić je ponovio i da građanima neće nuditi šarene laže, aludirajići na neke koji su se zalagali za uvođenje solidarnog poreza, a sada ga kritikuju."To znači da ćemo napraviti nacionalni prioritetni plan i posebnim podsticajnim paketima nastojati da privučemo najveći broj investitora od 1. maja 2014. do 1. maja 2016. godine. Moramo da pobedimo naše komšije i sve u regionu u tome", rekao je Vučić.Još jednom je pozvao građane da izađu na izbore jer time biraju da li će Srbijom upravljati tajkuni preko svojih političkih poslušnika ili narod.

"Računajte da za jedan dan svi oni koji su protiv nas mogu da se ujedine na poziv jednog tajkuna ako ih ne pobedimo", poručio je Vučić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...