Najnovije vesti

CECA RAŽNATOVIĆ: Izlazim na izbore, samo tako mogu da ostvarim svoje želje i nešto promenim!

Dan odluke

CECA RAŽNATOVIĆ: Izlazim na izbore, samo tako mogu da ostvarim svoje želje i nešto promenim!

Politika
02:10h
Izlazak na izbore je dužnost svih nas. Redovno izlazim na izbore i glasaću i danas, poručila je pevačica

Sami biramo svoju sudbinu.Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović rekla je da će danas izaći na biralište i zaokružiti jednu od 19 stranaka, jer kako je navela svoju građansku dužnost shvata veoma ozbiljno. Ona je dodala da redovno izlazi na izbore i glasa.

"Izlazak na izbore je dužnost svih nas. Samo ako izađemo, možemo ostvarivati svoje želje i menjati nešto. Redovno izlazim na izbore i glasaću i danas", rekla je Svetlana Ceca Ražnatović.

Danas se održavaja prevremeni parlamentarni izbori u Srbiji, a na listi se nalazi 19 stranaka. Prva na zbirnom izbornom listiću je koalicija okupljena oko SNS-a, druga koalicija SPS-PUPS-JS, Demokratska stranka Srbije je treća, LDP četvrti, SVM peti, SRS šesta, a URS sedmi. Pod rednim brojem osam je lista "Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju", deveta je lista "Dveri - Boško Obradović", a deseta lista SDA Sandžaka - dr Sulejman Ugljanin. Na zbirnoj izbornoj listi 11. mesto ima koaliciona lista Boris Tadić - Nova demokratska stranka - Zeleni, LSV - Nenad Čanak, Zajedno za Srbiju, VMDK, Zajedno za Vojvodinu, Demokratska levica Roma, a 12. je lista "Treća Srbija". Pod rednim brojem 13 je "Crnogorska partija - Josip Broz", a 14 "Lista nacionalnih zajednica - Emir Elfić". Pod rednim brojem 15 nalazi se lista "Dosta je bilo - Saša Radulović", 16. je "Koalicija građana svih naroda i narodnosti (RDS - SDS)", 17. "Patriotski front - Dr Borislav Pelević",18. "Ruska stranka - Slobodan Nikolić", a lista "Partije za demokratsko delovanje - Riza Halimi" je poslednja na zbirnom izbornom listiću.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...