MLAĐAN DINKIĆ ZVANIČNO PODNEO OSTAVKU: Radiću ili na fakultetu ili muzičkoj produkciji!
Foto: Beta

Završena sednica Predsedništva URS

MLAĐAN DINKIĆ ZVANIČNO PODNEO OSTAVKU: Radiću ili na fakultetu ili muzičkoj produkciji!

Politika -
U najboljim sam godinama, pokazao sam da znam i neke druge poslove da radim. Videću da li ću nastaviti rad na Ekonomskom fakultetu ili u muzičkoj priodukciji, rekao je Dinkić

BEOGRAD - Mlađan Dinkić je danas, na sednici Predsedništva stranke, podneo ostavku na mesto predsednika Ujedinjenih regiona Srbije.

- U najboljim sam godinama, pokazao sam da znam i neke druge poslove da radim. Videću da li ću nastaviti rad na Ekonomskom fakultetu ili u muzičkoj priodukciji - uglavnom i jedno i drugo znam da radi. Ovom rezultatu će se sigurno najviše radovati moja žena jer smtra da je vreme da živimo bolje nego što smo to mogli dok sam bio u politici - kazao je Dinkić.

Podsetimo, Mlađan Dinkić rekao je u prvom obraćanju javnosti, posle katastrofalnog rezultata na vanrednim parlamentarnim izborima, da se povlači sa čelne funkcije stranke i da više neće voditi URS.

"Neću više voditi URS. Neko bolji i sposobniji treba da dođe na moje mesto", rekao je tom prilikom Dinkić i ujedno čestitao SNS i Aleksandru Vučiću na ubedljivoj pobedi.

"Ušao sam u politiku da bih nešto menjao u Srbiji. Bili smo non-stop u vlasti. Vreme je da neki drugi snose odgovornost... Želim sreću svima koji će voditi Srbiju", rekao je Dinkić.

URS nije ušao u Parlament jer je osvojio samo 3,3 odsto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track