JEDINSTVENA RUSIJA ČESTITALA SNS: Prva ubedljiva pobeda u istoriji moderne Srbije!
Foto: Wikipedia, Marina Lopicic

Čestitka Borisa Grizlova Aleksandru Vučiću

JEDINSTVENA RUSIJA ČESTITALA SNS: Prva ubedljiva pobeda u istoriji moderne Srbije!

Politika -
SNS je osvojila ubedljivu pobedu na vanrednim izborima za Skupštinu Srbije i uspela da pridobije podršku skoro 50 posto birača čime je osvojila 160 od 250 mandata u Narodnoj skupštini, navodi se na zvaničnom sajtu Jedinstvene Rusije

BEOGRAD - Jedinstvena Rusija, najjača ruska partija, čestitala je Srpskoj naprednoj stranci pobedu na parlamentarnim izborima održanim 16. marta 2014. godine.

Predsednik Vrhovnog saveta partije Jedinstvena Rusija Boris Grizlov, uputio je danas čestitku predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću na izbornoj pobedi.

U čestitki, objavljenoj na zvaničnom sajtu Jedinstvene Rusije, navodi se da je SNS osvojila ubedljivu pobedu na vanrednim izborima za Skupštinu Srbije, održanim 16. marta ove godine. Partija je uspela da pridobije podršku skoro 50 posto birača i da tako osvoji 160 od 250 mandata u Narodnoj skupštini.

Podsećamo da su ovo prvi parlamentarni izbori u istoriji moderne Srbije na kojima je jedna stranka uspela da obezbedi većinu u parlamentu, navodi se u čestitki.

"Partije Jedinstvena Rusija i Srpska napredna stranke potpisale su 2010. sporazum o međupartijskoj saradnji. Delegacije dveju stranaka od tada se posećuju, učestvuju na kongresima, drugim skupovima i održavaju međupartijske konsultacije", podseća Boris Grizlov.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track