(VIDEO) STROGO ČUVANA ĐILASOVA TAJNA: DS izbacio govornika zbog priče o zločinima UČK nad Srbima!
Foto: Printskrin

Takmičenje u besedništvu u organizaciji DS

(VIDEO) STROGO ČUVANA ĐILASOVA TAJNA: DS izbacio govornika zbog priče o zločinima UČK nad Srbima!

Politika -
"Deset godina godina zaklinju se i vođe ove partije - nećemo priznati! A onda Đilas priznade", rekao je on pre nego što su krenuli da ga brutalno sklanjaju sa scene

Internetom uveliko kruži zabranjeni snimak sa dela svečanosti "Besede u Zoranovu čast “ u organizaciji Demokratske stranke na kome se vidi kako demokrate ne dozvoljavaju jednom od govornika da priča o zločinima nad Srbima.

Naime, u jednom trenutku kao govornik na sceni pojavio se mladić koji je pričao o zločinima nad Srbima na Kosovu i Metohiji koji su počinili pripadnici UČK.

"Zašto smo onda KiM kao plen darovali Tačiju i UČK i imperijama koje su bacile uranijum na Kosovo i Metohiju? Čega se stidimo gospodo?", upitao je on.

Potom je iz torbe izvadio i pokazao prisutnima nekoliko fotografija. S jedne strane - fotografije netaknutog albanskog groblja koje čuvaju Srbi, i s druge strane - fotografije porušenog srpskog groblja u Mitrovici.

"Deset godina godina zaklinju se i vođe ove partije - nećemo priznati! A onda Đilas priznade", rekao je on.

U tom trenutku prišlo mu je nekoliko mladića i počelo da ga sklanja sa scene. I pored toga što su pokušali da ga izbace i sklone sa scene mladić je nastavio da govori.

"Čitajte Vikiliks, tajne depeše...Tamo su dokazi veleizdaje Borisa Tadića, Borislava Stefanovića..", vikao je mladić dok su ga izbacivali sa scene.

Pogledajte u video snimku šta se desilo na takmičenju u besedništvu u organizaciji DS.

http://www.youtube.com/watch?v=ovSl2vVKDkc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track