Zorana Mihajlović: Ni jedan jedini dinar ne primam od NIS
Foto: Beta

Predsednik Skupštine akcionara

Zorana Mihajlović: Ni jedan jedini dinar ne primam od NIS

Politika -
Ona je time odgovorila na pitanje koji političar u Upravnom odboru NIS-a prima 5.000 evra, kako je ove nedelje rekao lider SNS i budući premijer Aleksandar Vučić

BEOGRAD - Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović kaže da za dužnost koju obavlja kao predsednik Skupštine akcionara „NIS - Gazpromnjefta" ne prima ni jedan jedini dinar.

"To je uređeno Pravilnikom. Za druge ne znam, na to pitanje bi mogao NIS da odgovori", rekla je Mihajlovićeva.Ona je time odgovorila na pitanje koji političar u Upravnom odboru NIS-a prima 5.000 evra, kako je ove nedelje rekao lider SNS i budući premijer Aleksandar Vučić.

U osvrtu na razgovore o budućoj vladi i susret naprednjaka sa predstavnicima koalicije oko SPS Mihajlović je navela da je "stekla utisak" da sagovornici SNS-a svakako pokazuju želju da participiraju u vlasti.

"Verujem da će Aleksandar Vučić uspeti da pronađe pravu poziciju za ovu koaliciju, vodeći računa prvenstveno o interesima buduće vlade i nastavku započetih pozitivnih procesa", istakla je potpredsednica SNS i dodala da naprednjaci neće dozvoliti "trule kompromise kakvi su pravljeni pri sastavljanju nekih prethodnih vlada".

Kako kaže, u izboru članova vlade vodiće se pre svega sposobnošću pojedinaca i kapacitetom da doprinesu ostvarenju programskih ciljeva Vlade. Mihajlović je dodala da će svoj stav o participiranju SPS u vlasti saopštiti na sednici Predsedništva SNS.

(Tanjug/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja