PAPARACO: Utakmica, kokice i ministar Ivica!
Foto: Damir Dervisagic

Vicepremijer Dačić na posebnoj dijeti

PAPARACO: Utakmica, kokice i ministar Ivica!

Politika -
Šef diplomatije u sredu uveče uživao u fudbalu s ruskim ambasadorom, a sudeći po slikama, prijale su mu grickalice
1 / 2 Foto: Damir Dervisagic

BEOGRAD - Je l‘ to neka nova dijeta?!Šef srpske diplomatije Ivica Dačić se u sredu uveče, u Klubu poslanika, opustio uz utakmicu Rusija-Alžir u društvu ambasadora ovih zemalja , a osim u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, uživao je i u slanim zanimacijama, zaboravivši očigledno da je mesecima na strogoj dijeti.

Foto-reporteri Kurira ulovili su socijalistu kako uz kokice ćaska s ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurnom i komentariše meč. Da li je vicepremijer možda otkrio neku novu metodu brzog skidanja kilograma koja dozvoljava grickalice, ili je samo hteo sebi da da oduška, nismo uspeli da saznamo. Slika svakako govori više od reči - uživao je sigurno, a na kilograme nije mislio!Inače, Dačić se već skoro godinu i po dana nalazi na posebnom režimu ishrane, a u neformalnim razgovorima uvek je s ponosom isticao da je smršao skoro deset kilograma. Ministre, nadamo da su kokice, samo izuzetak, a ne pravilo.Inače, otkad je počelo Svetsko prvenstvo u fudbalu, Dačić je s ambasadorima nekoliko zemalja pratio utakmice.(A. B.)

Interes SrbijeBILO BI DOBRO DA NAM DOĐE PAPASrpski šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je da je u interesu države da papa Franja poseti Srbiju.- Sa aspekta države Srbije, u interesu je da papa Franja, koji je na čelu države Vatikan, poseti Srbiju, a ne mogu da govorim o odnosu među crkvama - rekao je Dačić nakon susreta sa sekretarom Vatikana za odnose s državama nadbiskupom Dominikom Mambertijem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track