Vučić se sastao sa Ivanom Jakovčićem
Foto: Tanjug

Zvaničan susret

Vučić se sastao sa Ivanom Jakovčićem

Politika -
Tema razgovora bile su i štete nastale usled poplava. Vučić je istakao značaj dobrih odnosa Srbije i Hrvatske i zahvalio je na poseti poslaniku Jakovčiću, kojeg je upoznao sa planiranim reformskim merama i koracima Vlade Srbije, kao i sa onim merama koje su već ostvarene

BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa poslanikom Evropskog parlamenta Ivanom Jakovčićem.

Tema razgovora bile su i štete nastale usled poplava, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. Vučić je istakao značaj dobrih odnosa Srbije i Hrvatske i zahvalio je na poseti poslaniku Jakovčiću, kojeg je upoznao sa planiranim reformskim merama i koracima Vlade Srbije, kao i sa onim merama koje su već ostvarene.

Jakovčić je pohvalio zalaganje predsednika Vlade na ekonomskom polju i istakao da je ambicija Vlade Srbije da završi tehnički deo pristupnih pregovora do 2019. realna.

Poslanik Jakovčić je ukazao na podršku koju on pruža u odnosima između Srbije i Hrvatske, kao i Srbiji na njenom putu u EU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track