GRADONAČELNIK SEVERNE KOSOVSKE MITROVICE: Sprema se atentat na mene!
Foto: Beta

Pod zaštitom policije

GRADONAČELNIK SEVERNE KOSOVSKE MITROVICE: Sprema se atentat na mene!

Politika -
Iz policije sam obavešten o tome, a iz nekih drugih izvora da je jedno lice albanske nacionalnosti uhapšeno, naveo je Goran Rakić

KOSOVSKA MITROVICA - Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić potvrdio je da je od Kosovske policijske službe juče obavešten da se na njega priprema atentat.

"Iz nekih drugih izvora obavešten sam da je jedno lice albanske nacionalnosti uhapšeno", rekao je Rakić i dodao da nije zabrinut jer veruje policiji koja je preduzela sve mere obezbeđenja.

Regionalni komandir KPS-a za sever Kosova Željko Bojić nije mogao da govori o detaljima ovog događaja, ali je rekao da "policija raspolaže određenim saznanjima vezanim za bezbednost gradonačelnika Gorana Rakića ".

"Policija je preduzela sve mere obezbeđenja i gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice može u potpunosti da obavlja svoje aktivnosti ", rekao je Bojić i dodao da se bezbednost može garantovati svakom građaninu, pa i Goranu Rakiću.

Ispred zgrade u ulici Sutjeska u severnom delu Kosovske Mitrovice, u kojoj živi Goran Rakić sa porodicom, stacionirana je patrola KPS-a.

(Tanjug/TV Most)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja