Babić: SNS u Majdanpeku osvojila tri puta više glasova nego 2012.
Foto: Tanjug

Zadovoljni rezultatom

Babić: SNS u Majdanpeku osvojila tri puta više glasova nego 2012.

Politika -
Prema njegovim rečima, SNS je na ovim izborima pokazala da vodi doslednu i iskreno reformsku politiku i da je za to i dobila podršku građana

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić izjavio je da je ta partija zadovoljna rezultatima lokalnih izbora u Majdanpeku.

On je dodao da je u odnosu na 2012. godinu lista SNS osvojila tri puta više glasova. Babić je zahvalio građanima Majdanpeka što su izašli u velikom broju i time dali legitimitet izborima. „Izbori potvrđuju kontinuitet podrške građana daljoj politici Aleksandra Vučičha i SNS. Na ovim izborima je voljom građana Majdanpeka pobedila Srpska napredna stranka i naša lista je osvojila tri puta više glasova nego 2012.godine“, rekao je Babić novinarima u Skupštini Srbije.

Prema njegovim rečima, SNS je na ovim izborima pokazala da vodi doslednu i iskreno reformsku politiku i da je za to i dobila podršku građana. Upitan da prokomentariše da li će SNS u Majdanpeku praviti koalicije, Babić je rekao da ne bi prejudicirao takve odluke, i da će ostaviti funkcionerima na lokalu da se opredele sa kim mogu da sarađuju.

"Ne bih prejudicirao bilo kakve odluke, ostavićemo ljudima na lokalu da se opredele sa kim mogu, kako mogu, ali smo pokazali, uostalom i prilikom formiranja vlade da je potreban što širi krug ljudi koji će raditi u jednom reformskom timu za građane Majdnapeka“, kazao je šef naprednjaka u parlamentu.

Na pitanje da prokomentariše izjave pojedinih partija da je bilo zloupotreba sa glasačkim listićima, Babić je odgovorio da je siguran da je Opštinska izborna komisija koja je i zadužena za praćenje izbora radila u skladu sa zakonom.

„SNS i ne pomišlja da se bavi takvim stvarima, bavimo se čistom i fer kampanjom, promovišući našu politiku i ljude koji će voditi u budućnosti Majdanpek“, zaključio je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja