Vučić: Očekujemo Putina 16. oktobra u Beogradu

Press konferencija u Nemanjinoj

Vučić: Očekujemo Putina 16. oktobra u Beogradu

Politika -
Premijer Srbije je rekao da će svečanosti biti održana u četvrtak, 16. oktobra, i da će prisustvovati brojne visoke zvanice, a da će u utorak ili u sredu stići i konačna potvrda da li će prisustvovati i Putin.

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će proslavi 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu prisustvovati i ruski predsednik Vladimir Putin, a konačna potvrda eventualnog dolaska očekuje se sredinom naredne nedelje.

Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Vučić je rekao da će svečanosti biti održana u četvrtak, 16. oktobra, i da će prisustvovati brojne visoke zvanice, a da će u utorak ili u sredu stići i konačna potvrda da li će prisustvovati i Putin. Vučić je rekao da će Srbija 70. godišnjicu oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i stogodišnjicu Prvog svetskog rata Srbija umeti da obeleži na pravi način.

"Ponosimo se borbom protiv fašizma, nećemo ni od koga da se krijemo i stidimo što smo fašizam u Srbiji pobedili, naprotiv, time smo se ponosili i time ćemo se uvek ponositi", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track