Miloš Vučević: Tajkuni i političari iz DS žele Vučićevu glavu!
Foto: Fonet

Opasno

Miloš Vučević: Tajkuni i političari iz DS žele Vučićevu glavu!

Politika -
Nažalost, sve što su „eksperti“ iz Demokratske stranke i njenih satelita doneli posle 5. oktobra jeste propadanje zemlje, prodaja kroz trulu privatizaciju svega što su generacije stvarale

BEOGRAD - Funkcioner SNS Miloš Vučević je u pismu upućenom Predsedništvu stranke pozvao da stanu uz svog lidera Aleksandra Vučića u borbi za promene.

- Obraćam vam se jer sam osećam uznemirenost zbog stanja u kojem se danas nalazi srpsko društvo i zbog uverenja da je Srbija na raskrsnici, od koje jedan put vodi u reforme i napredak, a drugi je - politička i sveukupna stranputica, kojom se išlo prethodne dve decenije. Ne mogu i neću da prihvatim da se Vučić ostavi da se sam bori protiv svih.

Nažalost, sve što su „eksperti“ iz Demokratske stranke i njenih satelita doneli posle 5. oktobra jeste propadanje zemlje, prodaja kroz trulu privatizaciju svega što su generacije stvarale, pojava tajkuna, koji su toliko bogati da su posle nekoliko godina odlučili da preuzmu kontrolu nad svakom sferom života, uključujući i politički život, direktno kontrolišući najuticajnije političare i vladajuće stranke. Imam utisak da tajkuni i političari iz DS žele samo jedno, glavu našeg predsednika.

Nadam se, samo u političkom smislu- naglasio je Vučević dodajući da je momentalno postalo jasno koliko uvažavanje dobija premijer i predsednik SNS od svetskih lidera, a opozicija u Srbiji je Vučića nazvala slugom Zapada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track