Vučević: Funkcioneri SNS ne daju dovoljno podrške Vučiću
Foto: Fonet

Pozvao naprednjake da stanu iza svog lidera

Vučević: Funkcioneri SNS ne daju dovoljno podrške Vučiću

Politika -
Dok se on bori za reforme u Srbiji, funkcioneri su zauzeti svojim obavezama i svojim foteljama, umesto da stanu iza Vučićevih poteza, rekao je Vučević

BEOGRAD - Funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) ne daju dovoljno podrške Aleksandru Vučiću u borbi za reforme, smatra Miloš Vučević, funkcioner SNS.

"Dok se on bori za reforme u Srbiji, funkcioneri su zauzeti svojim obavezama i svojim foteljama, umesto da stanu iza Vučićevih poteza", rekao je Vučević.

Vučević je u nedelju pozvao Predsedništvo SNS da stane uz svog lidera Aleksandra Vučića u borbi za promene, poručujući da ne može i neće da prihvati da Vučića ostavi da se sam bori protiv svih.

Vučević smatra da je došlo vreme da se svi zapitaju da li su im "usta puna Aleksandra Vučića samo kada donosi veći broj glasova i olakšava pozicije".

"Svako od nas treba da se zapita šta je učinio da pomogne dok napadi na Vučića, koji se bori za reformu i napredak ovog društva, u poslednje vreme kulminiraju", kaže Vučević.

On je naveo da ne misli samo na funkcionere, već da celokupno članstvo naprednjaka nije dalo dovoljnu podršku Vučiću, ne podržavaju dovoljno Vučića,

Vučević je istakao da ne izuzima ni sebe iz toga, već kritikuje sve redom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track