Postao sam slavni DSS tupadžija!

Intervju: Miloš Radovanović, Lazarevački „Različak”

Postao sam slavni DSS tupadžija!

Politika -
Prvi put u životu stajao sam pred kamerom i pobedila me trema, a taj gaf me je svrstao u grupu poznatih i slavnih tupadžija na internetu

BEOGRAD - Ubila ga trema.Miloš Radovanović (27), član DSS iz Lazarevca koji se „proslavio” snimkom na Jutjubu na kom od treme ne može da sastavi rečenicu, u ispovesti za Kurir kaže da mu je to bilo neizbežno „političko kaljenje”.- Prvi put u životu sam stajao pred kamerom i pobedila me trema. Naravno, kako većina medija zavisnih od drugih stranaka želi da pronađe neku slabost DSS, tako je moj gaf bezmalo postao vest dana. Taj gaf svrstao me je u grupu poznatih i slavnih tupadžija na internetu, ali moj politički život tek je počeo.

• Da li vam je neko u stranci zamerio?- Očekivao sam barem ironiju i podsmeh, ali niko mi ništa nije zamerio, što me je dodatno uverilo da sam u pravoj stranci, okružen najboljim ljudima.

Kako ste se vi osećali zbog tog gafa?- Doživeo sam to kad neizbežno kaljenje. Uostalom, DSS je toliko puta trpeo udarce, ali njegova snaga je u tome što se svaki put dizao i nastavljao dalje u interesu Srbije. Ni ja nisam imao pravo da se drugačije ponašam.

Podsmevaju li vam se sugrađani i kolege na poslu?- Prema onome što sve nas zaista čeka u političkoj borbi, sve to je bilo kao ratluk i voda uz gorku kafu.

Kako ćete prevazići tremu od kamera?- Kamere, kao i sve ostalo, zahtevaju rad i vežbu. Kako god, čeka me mnogo posla.

Šta vam je rekla porodica?- Stali su, kao i svaki put, uz mene. Zajedno smo zaključili da sam bio ovca među vukovima i da se to više neće ponoviti.

Da li vam se sviđa naziv kampanje - Različak?- Mnogo! Ako neko ima bolji lek za žuticu od tog narodnog, samo neka ga ponudi.

http://www.youtube.com/watch?v=TxmvckXtakI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track