Najnovije vesti

SASTANAK NIKOLIĆA I ČEPURINA: Poseta Putina je izuzetno korisna
Foto: Tanjug

Ruski predsednik u Beogradu

SASTANAK NIKOLIĆA I ČEPURINA: Poseta Putina je izuzetno korisna

Politika
Predsednik Srbije i ambasador Ruske Federacije naglasili su veliki značaj posete predsednika Putina za dalji razvoj odnosa između Srbije i Rusije

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom o predstojećoj poseti predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, koji na poziv predsednika Nikolića dolazi sutra u Beograd.

Predsednik Srbije i ambasador Ruske Federacije naglasili su veliki značaj posete predsednika Putina za dalji razvoj odnosa između Srbije i Rusije.

Nikolić je istakao da je poseta predsednika Putina izuzetno korisna, jer će tokom nje biti potpisano nekoliko važnih bilateralnih sporazuma.

Osim toga, vodiće se razgovori i o zajedničkim projektima koje realizuju srpske i ruske kompanije, kao i o perspektivama za dalju saradnju, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

Povodom Dana oslobođenja Beograda, ambasador Čepurin poklonio je predsedniku Nikoliću Značku Svetog Đorđa, obeležje koje se u Rusiji dodeljuje u čast pobede u Drugom svetskom ratu.

Čepurin je ranije danas u izjavi Tanjugu izrazio uverenje da poseta predsednika Putina može biti samo uspešna i nikakva drugačija.

"Suđeno je da poseta bude uspešna. Ništa ne može sprečiti taj uspeh, samo možda kiša tokom parade", rekao je Čepurin.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...