SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Fokusirana sam na ponovnu izgradnju DSS!
Foto: Nebojsa Mandic

I dalje ostaju evroskeptični

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Fokusirana sam na ponovnu izgradnju DSS!

Politika -
Rašković Ivić je rekla da problema sa strankom ima na jugu i jugoistoku Srbije, jer se tamo godinama nije dobro radilo, a sa druge strane, DSS je dobra u Vojvodini i u većini velikih gradova

BEOGRAD - Predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da je fokusirana na to da izgradi tu stranku i pomogne ponovnom životu DSS.

Rašković Ivić je rekla da ima problema sa strankom na jugu i jugoistoku Srbije, jer se tamo godinama nije dobro radilo, jer pojedinci "nisu umeli to dobro da vode, možda je bila i pogrešna kadrovska politika".

Sa druge strane, DSS je dobra u Vojvodini i u većini velikih gradova, istakla je Rašković Ivić u Jutarnjem programu TV Pink.

Na pitanje novinara o onima koji su "okrenuli leđa" DSS, Rašković Ivić je odgovorila da je "možda izdaja i suviše jaka reč", ali da to oseća kao neku vrstu izneveravanja.Ona je istakla da nije tačno da DSS želi da "odvede Srbiju u neki izolacionizam" i da se mora promeniti način obraćanja ljudima.

DSS ostaje pri tome da je evroskeptična, da je protiv ulaska u NATO, da je protiv Briselskog sporazuma i promene Ustava, a ono što je novo je odustajanje od modela liberalnog kapitalizma, dodala je Rašković Ivić.

( Tanjug/RTV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track