ONA JE SPASLA PAJTIĆA: Nisam uzela 100.000 evra!
Foto: Tanjug

Bivša članica PSS i poslanik Skupštine Vojvodine

ONA JE SPASLA PAJTIĆA: Nisam uzela 100.000 evra!

Politika -
Prolazim kroz pravi pakao, i ne samo ja već i moj suprug i moja deca. Pijem tablete i nigde ne izlazim, samo molim boga da sve prođe, da se prestane sa ovim linčom. kaže vidno potresena Ilićeva

NOVI SAD - Bivša poslanica Pokreta Snaga Srbije Vera Ugričić Ilić, nakon teških optužbi poslanika SNS Igora Mirovića da je dobila 100.000 evra da bi svojim glasom bila slamka spasa Bojanu Pajtiću kako bi dobio većinu, tvrdi da nije potkupljena, da već dve noći ne spava i da je konstantno pod bensedinima zbog te neistine koja je o njoj izneta.

- Prolazim kroz pravi pakao, i ne samo ja već i moj suprug i moja deca. Jako teško podnosim sve neistine koje su o meni iznete, ali to da sam dobila 100.000 evra me boli najviše. Pijem tablete i nigde ne izlazim, samo molim boga da sve prođe, da se prestane sa ovim linčom. kaže vidno potresena Ilićeva, koja se nalazi u porodičnoj kući u Pančevu.

Ilićeva navodi da je ubeđena da preko nje napadaju i pokušavaju da sruše Pajtića.

- Linču sam izložena bez ikakvog razloga, javnosti je data pogrešna slika svega. Ja uopšte nisam bila odlučujući glas za Pajtića, jer su tu bila tri glasa, a ne samo moj. Ali za mene su se uhvatili jer im je prosto trebalo žrtveno jagnje, neko preko koga će da ruše Pajtića. To je jedino logično objašnjenje- uverena je ova poslanica demokrata.

Ona kaže da iza sebe ima zavidnu biografiju bez ijedne mrlje i da ju je mnogo pogodilo što se sada našla u epicentru izmišljenog skandala.

- Pune četiri godine bila sam pomoćnica Ištvana Pastora za mala i srednja preduzeća Vojvodine. Kasnije sam se našla na listi " okrenimo Vojvodinu" SNS, na čijoj listi je bio i Pokret Snaga Srbije, i tako ušla u pokrajinsku skupštinu. Za dve i po godine koliko sam radila kao poslanik nijednom nisam izostala sa posla, radila sam onako kako se priliči jednom poslaniku, ženi i majci. Bila sam član pokrajinske administracije četiri godine, gde sam upoznala Bojana Pajtića, koga sam uvek izuzetno cenila kao političara i kao čoveka, priča Ilićeva.

Navodi da momenat prelaska u DS nije nimalo proračunat i nije urađen samo namerno pred rekonstrukciju vlade u Vojvodini. Kaže i da joj nije jasno zbog čega se o njenom transferu toliko priča.

- Nije mi jasno zbog čega su mi to zamerili, zbog čega im je to zasmetalo. Paradoksalno je i zbog toga što je ovde u Pančevu, gde ja živim DS u koaliciji sa SNS. takođe, šestoro,sedmoro poslanika iz DS našlo se u redovima SNS pa nikom ništa. ispada da je prelazak iz stranke u stranku jednosmerna ulica, zaključuje Ilićeva.

( Naše Novine)

Šta će meni pare

Ilićeva kaže da i da su joj ponudili, ona ih ne bi uzela jer je odlično situirana

- Pa pogledajte oko sebe, vidite da li meni nešto nedostaje u ovoj kući. Osim ove imam još jednu kuću u centru grada i dva lokala koja izdajemo. Deca su mi odrasla i situirana i zbog čega bih se ja obrukala i uzimala bilo kakve pare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track