Šešelja sačekao Miškovićev džip

Odakle radikalima besni automobil

Šešelja sačekao Miškovićev džip

Politika -
Lidera radikala u Surčinu dočekala „honda CR-V“, čiji je generalni zastupnik „Delta auto-moto“, firma u vlasništvu Miškovića
1 / 3

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke i haški optuženik Vojislav Šešelj juče je, po izlasku s aerodroma, seo u sivi luksuzni džip „honda CR-V“, čiji je generalni zastupnik za Srbiju „Delta auto-moto“, firma u Miškovićevom vlasništvu. Cena ovog džipa ide do 36.900 evra. I dok izvori Kurira tvrde da je to poklon tajkuna za šefa radikala, u SRS i „Delti“ odbacuju te navode.

http://www.youtube.com/watch?v=WTM1tHvtM-s
„Delta“ i SRS složni

„Pitajte Tomu“- Taj džip je u vlasništvu stranke od 2008. Kupljen je na kredit i sve je isplaćeno s računa. Spremni smo da dostavimo svu dokumentaciju na uvid. Auto je kupljen za potrebe SRS, a zašto je kupljen baš taj džip i kod tog generalnog zastupnika, pitajte Tomislava Nikolića - priča Šarović i nastavlja:- On je odlučivao koji auto će se kupovati i voziti. Kad je napustio SRS, vratio je ključeve džipa i stranka ga koristi - kazao je Šarović.

Ovaj tajkun davao je političarima i šakom i kapom, pa je u to „zlatno vreme“ došao i ovaj skupoceni automobil
Ovaj tajkun davao je političarima i šakom i kapom, pa je u to „zlatno vreme“ došao i ovaj skupoceni automobil

Šešelj je po izlasku s aerodroma skupocenim džipom otišao prvo u Magistrat, sedište SRS u Zemunu, i potom kući u Batajnicu.

REAGOVANJA NA POVRATAK ŠEŠELJAIvica Dačić, predsednik SPSVOJISLAV ŠEŠELJ JE POLITIČKA PROŠLOSTNjegove ideje i način razmišljanja su politička prošlost, tako da na njega gledam kao na humanitarni problem, a u političkom smislu mislim da je politička prošlost.Aleksandar Antić, SPSBEZ POSLEDICA PO STABILNOST VLADEPrivremeno puštanje na slobodu lidera SRS Vojislava Šešelja ima isključivo humanitarni značaj za njega samog i njegovu porodicu i prijatelje. Njegov mogući javni angažman ne može imati znatniji efekat na politička zbivanja u zemlji, a naročito ne može uticati na stabilnost i funkcionisanje Vlade.Sonja Biserko, Helsinški odbor za ljudska pravaSIMBOL ETNIČKOG ČIŠĆENJAVojislav Šešelj je bio simbol etničkog čišćenja, pljački... Slobodan Milošević je bio projektant, ali on je bio operativan na terenu kad su proterivani Hrvati iz Srema, kad su pravljeni spiskovi nepodobnih.Maja Sedlarević, LSVUŽASAVAJUĆA RELATIVIZACIJAUžasava relativizacija koja prati povratak Šešelja, zaboravlja se zašto je on završio u Hagu.Zoran Milanović, premijer HrvatskeU SVAKOJ DRŽAVI BIO BI OSUĐENSamo ono što je Šešelj izgovorio devedesetih predstavlja teško krivično delo. Taj čovek je pozivao na istrebljenja i ubistva i bio bi osuđen u svakoj državi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track