Najnovije vesti

Vučić: Imam važnijih stvari od Šešelja

Premijer Vlade Srbije o lideru SRS

Vučić: Imam važnijih stvari od Šešelja

Politika
On je rekao da ne strahuje od toga da će se neki koji su nezadovoljni svojim pozicijama u Srpskoj naprednoj stranci vratiti radikalima, dodavši da je dobro da svako pokaže svoje lice

BEOGRAD - Premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima mnogo važnijih poslova nmego da se bavi dolaskom lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja iz pritvora u Hagu, i naveo dogovor o Železari Smederevo i pregovore sa MMF-om.

"Toliko sam se priča naslušao o nekim tajnama koje će Šešelj da otkrije, da stvarno nemam šta da kažem. Imamo mnogo važnijih stvar: dogovor oko Železare, FAP, pregovori sa MMF...", kazao je Vučić, upitan o dolasku haškog optuženika Vojislava Šešelja, pustenog iz pritvora posle gotovo 12 godina.

On je rekao da ne strahuje od toga da će se neki koji su nezadovoljni svojim pozicijama u Srpskoj naprednoj stranci vratiti radikalima, dodavši da je dobro da svako pokaže svoje lice.

"Ko god želi da ide, vrata su mu uvek otvorena.

Dok budem imao podršku da budem premijer, biću premijer. Kad ne budem imao podršku, neću biti ni to, ni predsednik SNS jer meni ne treba niko da me čuva od bilo koga. Ja radim samo najbolje stvari", kazao je Vučić.

On je ocenio da je dolazak Šešelja pokazao da u Srbiji "postoji soj ljudi koji je ostao u devedesetim godinama, i sa takozvane građanske i sa takozvane nacionalističke strane".

"Oni i dalje žive u istim šančevima i rovovima. I ne mogu sebi racionalno da objasne da će Srbiju u EU da uvede Aleksandara Vučić. Ali, to je jako mali broj ljudi, kao što se uvek pokaže na izborima", rekao je premijer.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...