TREĆA SRBIJA OSUĐUJE ČANKA: Ne sanjajte o novoj revoluciji, ne igrajte se sa vatrom!
Foto: Marina Lopičić

Oštra kritika

TREĆA SRBIJA OSUĐUJE ČANKA: Ne sanjajte o novoj revoluciji, ne igrajte se sa vatrom!

Politika -
Svi oni pak moraju da znaju da im maštanje o novim obojenim revolucijama neće proći jer su u međuvremenu u Srbiji stasale nove generacije koje razumeju prevaru i koje neće dozvoliti da ih bilo ko izmanipuliše, ističu u ovoj političkoj organizaciji

BEOGRAD - Treća Srbija najoštrije je osudila izjavu predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenada Čanka o tome da ruske investicije treba da se povuku iz Srbije.

"Nenad Čanak pokušava da izvrne istinu i da za trenutni zastoj u realizaciji projketa Južni tok optuži Rusku Federaciju. Prava istina je da je Evropska unija zabranila Bugarskoj da nastavi radove na Južnom toku i da je briselska administracija jedini krivac za to što se Južni tok ne gradi. Sa druge strane, istina je da je NIS od dolaska Gasproma od lokalnog gubitaša postao jedan od regionalnih lidera", naveli su u saopštenju.

Treća Srbija navodi da ovakve izjave predstavljaju pritisak da Srbija uvede sankcije Rusiji i da ljudi poput Čanka stvaraju uvertiru za Evromajdan u Srbiji i to u Novom Sadu.

"Svi oni pak moraju da znaju da im maštanje o novim obojenim revolucijama neće proći jer su u međuvremenu u Srbiji stasale nove generacije koje razumeju prevaru i koje neće dozvoliti da ih bilo ko izmanipuliše. Mi iz Treće Srbije im stoga jasno poručujemo da im ne pada na pamet da se igraju sa vatrom", zaključuju u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track