Dačić gladuje zbog izbora!
Foto: Kurir

Kulen dijeta

Dačić gladuje zbog izbora!

Politika -
Lider Socijalističke partije Srbije rekao da ne jede kulen, pršutu i vrat, jer mora da smrša

BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić odbio je kesu sa kulenom, pršutom i vratom koju su mu ponudili domaćini u Vojovdini, jer je opet na dijeti.

Mi smo došli rano. Rekli ste nam da dođemo na doručak, i mi smo doneli, nešto… Od nas. Ima kulena, kobasice, vrat, pršuta – ponudio mu je kesu jedan od poljoprivrednika.

Ali, razočaranom domaćinu, Dačić je rekao da ne sme da jede, jer mora da smrša.

"Šta je to? Kulen? Čekaj bre, ne smem da jedem! Moram da idem na izbore, moram da smršam", rekao je lider SPS. Ovo nije prvi gaf lidera SPS. Ne tako davno na, u ćaskanju s dečicom na otvaranju Dečjeg sajma, Dačić je rekao da „ne sme da jede svoju omiljenu poslasticu jer nije dobra za liniju".- Najviše volim čokoladu, al’ ne smem - tužno će Dačić, na pitanje jedne devojčice koji sladoled najviše voli.Međutim, ipak mu se sreća osmehnula, pa je „smotao" omiljeni mu slatkiš.- Tražio sam onu bez šećera, ali mi dali ovu običnu - našalio se Dačić, al’ poklončić nije ispuštao iz ruke.Inače, on je veoma strpljivo obilazio štandove na Dečjem sajmu, slikao se s radoznalim mališanima, napunio kesu poklonima, ali i zaigrao stoni tenis...

http://www.youtube.com/watch?v=UD8AAuGwrHM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track