SLAVILI ROĐENJE VULINOVOG SINA: Dačić nije ispuštao mikrofon, Jadranka se veselila
Foto: Dragan Kadic

Veselo na Adi

SLAVILI ROĐENJE VULINOVOG SINA: Dačić nije ispuštao mikrofon, Jadranka se veselila

Politika -
U kafiću na Adi pola Vlade slavilo sa ministrom, šef diplomatije pevao „Ovo je moja kuća“

BEOGRAD - Ministar za rad Aleksandar Vulin proslavio je preksinoć rođenje sina Olega u jednom popularnom kafiću na Adi sa kolegama iz Vlade Srbije, a najveseliji su bili, kako saznaje Kurir, Ivica Dačić, šef diplomatije, i Jadranka Joksimović, ministarka bez portfelja zadužena za EU.Ministri su počeli da se okupljaju već od 20 sati, a Vulin ih je dočekao u crvenoj majici, na kojoj je pisalo Gračanica.- Većina ministara bila je na proslavi, a najveseliji bili su Ivica i Jadranka. Dačić se, naravno dohvatio mikrofona, pa je otpevao standardni blok pesama, uključujući „Miljacku“ i „Ovo je moja kuća“ - kaže izvor našeg lista, a na pitanje da li je Vulin ili neko drugi od ministara zakitio šefa socijalista evrima, dodaje kroz smeh da nije.Kori Udovički bila je prilično raspoložena, a nije se dugo zadržala na proslavi. Jadranka Joksimović se veselila praktično otkako je došla.

Posle Edija Rame zapevao i Vulinu...  Ivica Dačić
Posle Edija Rame zapevao i Vulinu... Ivica Dačić

Iako se u medijima pojavilo da su Bratislav Gašić, ministar odbrane, i Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, na ratnoj nozi, prema rečima našeg izvora, njih dvojica ne da nisu u svađi nego su čitavo veče proveli za istim stolom.- Gašić i Stefanović su sedeli za istim stolom, šalili se i pričali - navodi naš izvor.

Opustila se... Jadranka Joksimović
Opustila se... Jadranka Joksimović

Pored ministara, proslavi je prisustvovao i Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije, kao i Vulinovi prijatelji, koji nisu iz sveta politike. Zbog obaveza koje su ih čekale ujutru, gosti su se razišli već oko ponoći.Podsetimo, Vulin je na Badnje veče dobio sina Olega.

OdustaliVUČIĆ NIJE BIOPremijer Aleksandar Vučić nije prisustvovao proslavi, a bili su sprečeni da dođu i Rasim Ljajić, Zorana Mihajlović, Velimir Ilić i Dušan Vujović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track