EKSKLUZIVNI PAPARACO: Koštunica u kafani sa tajkunom!
Foto: Ne

Bivši lider DSS s društvom u restoranu

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Koštunica u kafani sa tajkunom!

Politika -
Bivši premijer sedeo u jednom poznatom restoranu s bivšim šefom svog kabineta Nikitovićem i tajkunom Vojinom Lazarevićem, za kog se pričalo da finansira DSS
1 / 2 Foto: Ne

BEOGRAD - Vojislav Koštunica, nekadašnji premijer i bivši lider DSS, proveo je u nedelju više od tri sata u jednom poznatom restoranu u Zemunu sa starim društvom - Aleksandrom Nikitovićem, koji mu je bio šef kabineta u Nemanjinoj 11, i biznismenom Vojinom Lazarevićem, koji je svojevremeno bio „osumnjičen“ da je glavni finansijer njegove stranke.

Ko je platio račun... Najpre izlaze Koštnuca i Nikitović, a onda i tajkun
Ko je platio račun... Najpre izlaze Koštnuca i Nikitović, a onda i tajkun

Ovaj zanimljiv susret nije promakao foto-reporteru Kurira. Njih trojica su sedeli za stolom pored prozora s još dvojicom muškaraca. Restoran su prvo napustili Koštunica i Nikitović, a nedugo zatim i Vojin Lazarević s jednim od muškaraca koji je sedeo s njima za stolom. Da li je Koštunica skovao plan da se vrati na političku scenu, te mu je zatrebala i finansijska pomoć poznatog biznismena, široj javnosti poznatog po aferi „Nacionalna štedionica“, nismo uspeli da saznamo jer se nekadašnji premijer nije javljao na broj poznat redakciji. Vojin Lazarević, s druge strane, tvrdi da na ovom „kasnom ručku“ u jednom zemunskom restoranu nije bilo reči o politici i biznisu.- Slavili smo nešto, to je bilo potpuno privatno. Domaćin nas je pozvao i nije red da iznosim detalje - rekao je Lazarević za Kurir. Dodao je da slavljenik nije bio Koštunica, već neko drugi.- Ne mogu da komentarišem potpuno privatno slavlje - naglasio je on.

Inače, Vojin Lazarević je vlasnik „Rudnap grupe“ i jedan od najvećih regionalnih trgovaca električnom energijom.(J. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track