VUČIĆ: Da li ću da letujem? Čekajte da vidimo da li ću preživeti april
Foto: Tanjug

Premijer neće da planduje

VUČIĆ: Da li ću da letujem? Čekajte da vidimo da li ću preživeti april

Politika -
Predsednik Vlade kaže da neće imati nijedan slobodan dan sve do 27. aprila, kad je godišnjica rada njegovog kabineta.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da još nije siguran da li će letovati ove godine.kao i da to zavisiod rezultata rada njegovog kabineta.

- Do 27. aprila, kada se navršava godinu dana rada vlade, sigurno neću imati nijedan slobodan dan. Ne znam kako ću da preživim april, čekajte da prođe godina dana da vidimo šta je Vlada uradila, šta će građani da kažu - odgovorio je Vučić na pitanje da li će ove godine letovati, koje su mu novinari postavili nakon nakon otvaranja Sajma turizma u Beogradu.

Inače, Vučić je tom prilikom izjavio je i da Srbija svakoga dana pokazuje da želi i vodi politiku stabilnosti u regionu.

- Imamo najbolje odnose i sa Makedonijom i sa Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom, a jačamo naše veze sa Hrvatskom, Mađarskom i Rumunijom gotovo svakodnevno - kazao je Vučić.

Vučić je naglasio da misli da je to dobra politika, stabilizujuća za ceo region, a posebno za Srbiju. On je, pred sutrašnju posetu Vlade Srbije Sloveniji, dodao i da je Slovenija veoma važan partner za Srbiju.

- Slovenija je veoma prijateljska zemlja. Mi sa Slovenijom imamo sve veću spoljnotrgovinsku razmenu, želimo da nastavimo tu saradnju, jer nam je Slovenija važna na našem evropskom putu - rekao je srpski premijer. Vučić je dodao da je Slovenija Srbiji važna i kao regionalni partner, navodeći da već ima dosta slovenačkih investicija u Srbiji, ali i da ima srpskih ulaganja u Sloveniji.

"Er Srbija" posluje bez gubitaka

Aleksandar Vučić izjavio je da će početkom marta biti poznati svi poslovni rezultati "Er Srbije" u 2014. godini, ali da je izvesno da će to biti prva godina u kojoj nacionalni aviprevoznik neće imati gubitke.

- To će biti istorijski uspeh - zaključio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track