GUŽVA: Velja Ilić prvi na listi za šut-kartu?
Foto: Marina Lopičić

Ministru se drma fotelja

GUŽVA: Velja Ilić prvi na listi za šut-kartu?

Politika -
Vučić nije vodio Ilića na sednice Vlade u Makedoniji i Sloveniji

Velimir Ilić, ministar bez portfelja, mogao bi na proleće, u rekonstrukciji Vlade, da ostane bez fotelje, saznaje Kurir.- Ilića bi mogao mesta u Vladi mogao da košta upravo njegov slab učinak u tom resoru, naročito posle poplava. Takvi propusti se ne praštaju lako. Upravo zbog obnove poplavljenih područja često je na sednicama Vlade upadao u sukobe sa ministarkom Zoranom Mihajlović i direktorom Kancelarije za obnovu Markom Blagojevićem. Zbog loših rezultata je i skrajnut, ne ide ni na zajedničke sednice Vlade - kaže naš izvor.Inače, Ilić prošle godine nije išao na „ekskurziju“ u Niš, a nije bio ni na zajedničkim sednicama vlada u Makedoniji i Sloveniji. Takođe, ministar bez portfelja je javno kritikovao Vladu posle velikih poplava, tvrdeći da se kasni sa obnovom. On juče nije odgovarao na pozive Kurira.

O štednjiKAD PRODAJEMO AUTOMOBILE?

Vučić je tražio od Vlade da mu pripremi predlog za prodaju službenih automobila.- Ne zbog novca koji ćemo da dobijemo već zbog manjih troškova za održavanje automobila i za gorivo. Mi moramo da budemo primer ljudima u Srbiji - rekao je premijer.

O reformamaSVI ČESTITAJU SRBIJI

Srbija je u reformskim merama, kako je rekao Vučić, izabrala teži put.- Ali taj put priznaju i čestitaju nam sve ozbiljne organizacije, institucije i zemlje sveta. Sledeća vlada mora da nasledi i značajno nižu stopu nezaposlenosti od one koju smo mi nasledili - poručio je Aleksandar Vučić i dodao:- Građani su videli da naša marljivost donosi rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track