Treća Srbija i udruženje Porodica i brak potpisali sporazum

Sporazum

Treća Srbija i udruženje Porodica i brak potpisali sporazum

Politika -
Organizacije su se obavezale da će zajedničkim snagama raditi na odbrani porodice i protivljenju neoliberalnom konceptu

Tekst sporazuma koji su potpisali Treća Srbija i udruženje ”Porodica i brak” iz Francuske danas je zvanično predstavljeno javnosti! Ove dve organizacije su se obavezale da će zajedničkim snagama raditi na odbrani porodice i protivljenju neoliberalnom konceptu po kome se deca već u osnovnoj školi uče da nemaju mamu i tatu već jednog od roditelja.

Predstavnici udruženja ”Porodica i brak” dr Gijom de Tjeloa i Kristof Mašar su izjavili da već sarađuju sa sličnim udruženjima u Americi, Rusiji i drugim zemljama sveta. Izrazili su zadovoljstvo što je od danas i Treća Srbija deo te međunarodne mreže.

Dr Andrej Fajgelj je istakao potrebu udruživanja svih ljudi u Srbiji kojima je stalo do porodičnih vrednosti a čitavu priču je potkrepio primerom koji se nedavno dogodio u jednoj novosadskoj osnovnoj školi, gde su bez znanja roditelja učili osmogodišnje dečake da budu devojčice i obratno, da se ljube sa drugarima, kao i da mogu mogu imati seksualne odnose sa istim polom.Fajgelj je izjavio da je krajnji cilj donošenje novog građanskog zakonika po kojem se i najmanja vaspitna ćuška proglašava za zlostavljanje, kao da su roditelji sadisti, a ne najsigurniji jamci sreće svoje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track