SNP POSTALA PARLAMENTARNA: Narodni poslanik Milan Petrić novi član Popovićeve  stranke
Foto: Milan Petric

SNP POSTALA PARLAMENTARNA: Narodni poslanik Milan Petrić novi član Popovićeve stranke

Politika -
Kao poslanik Srpske narodne partije imaću veću podršku za ostvarenje ciljeva za koje se zalažem. Ekonomija je ključna za građane Srbije, kaže Petrić

BEOGRAD - Srpska narodna partija (SNP) , koju predvodi Nenad Popović, prerasla je danas u parlamentarnu političku stranku jer je njen novi član postao narodni poslanik Milan Petrić, saopštila je SNP.

"Kao poslanik Srpske narodne partije imaću veću podršku za ostvarenje ciljeva za koje se zalažem. Ekonomija je ključna za građane Srbije. Ne možemo uspešno da branimo naše nacionalne i državne interese sa najnižom platom u regionu. Zato je naš glavni cilj da građanima obezbedimo posao i veće plate", rekao je Petrić.

On će ubuduće biti član Predsedništva SNP i poslanik te partije u Narodnoj skupštini Republike Srbije, prenosi SNP.

Petrić je istakao da program SNP obezbeđuje ne samo ekonomski razvoj, već i vođenje odgovorne socijalne politike.

"Učinićemo sve da radnici, penzioneri, samohrane majke, i sve druge ugrožene socijalne grupe, povrate poverenje u državu i ponovo u njoj pronađu siguran oslonac", rekao je Petrić.

Kako saopštava SNP, Petrić je naveo da je SNP za njega bila logičan izbor, jer "SNP nije partija koja pripada bilo kojoj političkoj krajnosti, već partija koja vodi umerenu, argumentovanu i realnu politiku u interesu svih građana Srbije".

Petrić je izabran za narodnog poslanika na parlamentarnim izborima 2014. godine na listi Demokratske stranke kao predstavnik Udruženih sindikata Srbije "Sloga".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track