SNS: Koliko je para DS ispumpala iz Elektrovojvodine
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

SNS: Koliko je para DS ispumpala iz Elektrovojvodine

Politika -
Oni su u paničnom strahu što će sada građani saznati kako i koliko su narodnih para ispumpavali iz javnih preduzeća u Vojvodini i koga su sve od prijatelja, rodbine i članova DS zaposlili, navodi se u saopštenju SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da je nimalo ne čudi što su demokrate protiv pripajanja Elektrovojvodine EPS Distribuciji, jer će, kako tvrde, građani sada saznati koliko su para demokrate "ispumpale" iz vojvođanskih javnih preduzeća.

"Oni su u paničnom strahu što će sada građani saznati kako i koliko su narodnih para ispumpavali iz javnih preduzeća u Vojvodini i koga su sve od prijatelja, rodbine i članova DS-a zaposlili", navodi se u saopštenju SNS. Naprednjaci tvrde da je Demokratska stranka "pod plaštom decentralizacije" godinama pljačkala narodne pare i javna preduzeća u Vojvodini, a sada pokušava da sačuva svoj politički plen i privilegije, ne mareći za interese građana.

"Demokratama je, kao i uvek, bitno samo koliko para će staviti u svoj džep", stoji u saopštenju SNS. Pokrajinski odbor DS saopštio je ranije danas da je potpisivanje ugovora o formiranju jedinstvenog elektrodistributivnog preduzeća i prestanak postojanja "Elektrovojvodine", "skandalozno ignorisanje" Skupštine Vojvodine i volje građana pokrajine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track