Boško Obradović predsednik Srpskog pokreta Dveri
Foto: Fonet

Najavili izbore na svim nivoima

Boško Obradović predsednik Srpskog pokreta Dveri

Politika -
Obradovićeva prva aktivnost će biti da na Vidovdan poseti Kosovo i Metohiju zajedno sa Sandom Rašković Ivić, predsednicom Demokratske stranke Srbije

ČAČAK - Za predsednika Srpskog pokreta Dveri danas su delegati pokreta iz cele Srbije, na skupu u Čačku, izabrali Boška Obradovića, jednog od osnivača Dveri i člana dosadašnjeg Starešinstva Pokreta Dveri.

Obradovićeva prva aktivnost će biti da na Vidovdan poseti Kosovo i Metohiju zajedno sa Sandom Rašković Ivić, predsednicom Demokratske stranke Srbije.

"Dveri usmeravaju sve svoje snage ka formiranju modernog srpskog političkog pokreta za 21. vek, koji će doneti omasovljenje članstva, uključivanje još većeg broja časnih i stručnih ljudi u najviše organe Pokreta i odlučne organizacione korake u pravcu priprema za nastupajuće izbore na svim nivoima", navodi se u saopštenju Pokreta.

Kako se navodi u saopštenju, Obradović i Rašković Ivić će predvoditi delegaciju Patriotskog bloka - Dveri, DSS i grupe istaknutih srpskih intelektualaca, koja će na Vidovdan prisustvovati velikom srpskom narodnom saborovanju na Gazimestanu, na Kosovu i Metohiji "kao neotuđivom delu srpske duše, istorije, kulture i državnosti".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track