NAPALA POLICAJCE SUZAVCEM Dušica Jevđenović: Nikolić mi je dao diplomatski pasoš!

Ekskluzivno: Savetnica iz Vlade konačno progovorila

NAPALA POLICAJCE SUZAVCEM Dušica Jevđenović: Nikolić mi je dao diplomatski pasoš!

Politika -
Dušica Jevđenović (23), koja je prilikom nedavnog incidenta s policijom mahala unaokolo ovom ispravom, tvrdi da joj je imunitet sredio lično šef države, kaže njena saradnica

BEOGRAD - Dušica Jevđenović (23), koja se nedavno u sukobu s policijom pozivala na diplomatski pasoš, preko svoje saradnice Slađane Pantić poručila je za Kurir da joj je ovaj dokument sredio Tomislav Nikolić, predsednik Srbije! Jevđenovićeva je, kako tvrdi Pantićeva, zaposlena kao savetnik u Vladi, a diplomatski pasoš joj je lično sredio šef države.Diplomatsku ispravu Jevđenovićki je zvanično izdao Ivan Mrkić u vreme dok je bio ministar spoljnih poslova, a danas je savetnik kod predsednika Nikolića, i to 17. maja 2013. Taj dokument joj važi četiri godine, odnosno do maja 2017.Vadila se na imunitet- Dušica je diplomatski pasoš dobila preko Tomislava Nikolića. Ona je zaposlena u Vladi - kaže Slađana Pantić u razgovoru za naš list i dodaje da joj je šefica trenutno na službenom putu u inostranstvu.Pantićeva još tvrdi da se Jevđenovićeva nije pozivala na Ivicu Dačića kad ju je zaustavila policija.- Dušica se nije pozivala na Dačića, već isključivo na svoju funkciju i svoju odgovornost - tvrdi ona.Mediji su nedavno objavili da je Jevđenovićeva imala dva incidenta s policijom u kojima se, narodski rečeno, vadila na diplomatski pasoš, a tokom jednog od njih policajce je poprskala suzavcem sve vreme urlajući: „Je l‘ vi znate ko sam ja!“„Slobodno“ ponašanjeOna je nedavno imala udes kod aerodroma „Nikola Tesla“ - „audijem“ je sletela s puta, a kad je došla saobraćajna policija, pokazala im je diplomatski pasoš. MUP je odmah obavestio Ministarstvo spoljnih poslova, koje je demantovalo da Jevđenovićeva radi kod njih. MSP je odmah pokrenuo postupak da se njen pasoš proglasi nevažećim. Posle pomenutog incidenta, Jevđenovićeva je pre oko nedelju dana suzavcem poprskala dvojicu policajaca koji su na Bežanijskoj kosi privodili njenog brata Ivana zbog sumnje da obija automobil na parkingu. Pokazalo se da je njen brat samo zatečen ispred svog „mercedesa“, a Dušica je i tada pokazala diplomatski pasoš, preteći policajcima da je savetnica u ministarstvu.Na pitanje odakle ovoj manekenki novac za luksuzne automobile kojima se hvali unaokolo - džip „mercedes GL“ i „audi TT“ - njena saradnica kaže:- Dušičini roditelji su uspešni ljudi. Otac joj je dao novac da kupi „mercedes“, dok joj je „audi TT“ poklonio čovek s kojim je u vezi. Njen otac drži auto-servis „Dušica“ u Obrenovcu. Majka joj je tekstopisac, a svi znaju koliko oni novca zarađuju.

A šta da kaže...NIKOLIĆ ĆUTISavetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića Stanislava Pak nije odgovorila na SMS s konkretnim pitanjem da li je i zbog čega šef države sredio pasoš Dušici Jevđenović.

HIT Španska serija, al‘ bukvalno DUŠICU ŠTITI OTAC NJENOG SINAInače, portparol Dušice Jevđenović kaže i da je štiti otac njenog deteta, četvorogodišnjeg Filipa, ali nije želela da otkrije njegov identitet.- Ne možemo da vam otkrijemo čije je dete. Možemo samo da vam kažemo da joj ne mogu oduzeti ništa jer iza nje stoji otac njenog deteta. Vi procenite sami da li je on političar ili biznismen - kaže Pantićeva.

NATAŠA ŠAVIJA ZA NOVI STARS: Najbolji seks imala sam s Ljajićem!

STARS donosi dirljive priče, paparaco fotografije, intervjue, ispovesti i životne drame.

Novi broj STARSA otkriva: Nataša Šavija “Od svih fudbalera Ljajić ima najveći “ponos””,

Maca Diskrecija: “Majka me ne voli, htela je da me strpa u dom”,

Pesničenje: Filip Đukić prebio druga zbog Ružice.

Ovo i još više intrigantnih i ekskluzivnih vesti očekuje vas u novom broju magazina Stars, koji vam Kurir poklanja svake srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track