Dinkić:Siti smo praznih priča
Foto: Kurir

Izbori 2012.

Dinkić:Siti smo praznih priča

Politika -
Nova vlada ne sme biti kabinetska, već terenska, koja sluša glas naroda i koja će dovoditi investitore u sve regione, rekao je lider URS

NOVI PAZAR- Građani su siti praznih predizbornih priča, žele one koji su se na delu pokazali, koji su doveli Fijat, Juru, Kontinental i druge investicije u regione i obezbedili ljudima posao, rekao je na konvenciji u Novom Pazaru lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.

On je istakao da svaki region treba da dobije posao i nove fabrike kako omladina ne bi odlazila u Beograd i inostranstvo u potrazi za boljim životom.

"Ako ne obezbedimo fabrike i posao u regionima, Srbija će biti zemlja praznih teritorija, a porodice će se razdvajati - to ne smemo da dozvolimo. Zato nova vlada ne sme biti kabinetska, već terenska, koja sluša glas naroda i koja će dovoditi investitore u sve regione", rekao je Dinkić.

Dinkić je kazao da Novi Pazar kao najmlađi grad u Srbiji ima veliki potencijal za razvoj i da mu kao i svim ostalim regionima treba obezbediti da ljudi mogu da žive od svog rada. "Toliko omladine, toliko dece nema niko i time treba da se ponosite. Ali ništa ne vredi ako napravimo obdaništa i škole, i ako ta deca kada ih završe idu u Nemačku, jer ovde ne mogu da nađu posao. Hoću da vam pomognem da se i u Pazaru otvore fabrike, da se deca zaposle i da ostanu ovde sa vama", rekao je Dinkić.

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije za gradonačelnika Novog Pazara Mirsad Đerlek rekao je da je izabrao Dinkića kao političkog partnera, jer je kao ministar ekonomije u prethodnoj vladi pokazao kako se oporavljaju gradovi u Srbiji. "Želim da pomognem svom gradu i zemlji, a to je moguće samo uz partnerski odnos sa ljudima iza kojih stoje rezultati", istakao je Đerlek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja