HVALA ZA VETO: SNP otvorila Knjigu zahvalnosti Rusiji i Vladimiru Putinu

U sedištu stranke u Beogradu

HVALA ZA VETO: SNP otvorila Knjigu zahvalnosti Rusiji i Vladimiru Putinu

Politika -
Tim istorijskim činom Rusija je osujetila opasnu nameru pojedinih zapadnih zemalja da čitav srpski narod označe kao “genocidan”, a da Republiku Srpsku destabilizuju i sruše pod obrazloženjem da je to entitet nastao na “genocidu“, navode članovi ove stranke

BEOGRAD - Srpska narodna partija danas je u svom sedištu u Beogradu otvorila Knjigu zahvalnosti Rusiji, gde građani Srbije mogu da napišu svoje poruke i izraze zahvalnosti Rusiji, ruskom narodu i predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, za veto koji je Rusija uložila u Savetu bezbednosti UN i time sprečila usvajanje, po naš narod i državu štetne, britanske rezolucije o Srebrenici.

Tim istorijskim činom Rusija je osujetila opasnu nameru pojedinih zapadnih zemalja da čitav srpski narod označe kao “genocidan”, a da Republiku Srpsku destabilizuju i sruše pod obrazloženjem da je to entitet nastao na “genocidu“. Ovom, i nizom drugih akcija, Srpska narodna partija želi da izrazi zahvalnost Rusiji za prijateljsku i bratsku pomoć koju je pružila Srbiji u odbrani njenih nacionalnih i državnih interesa.Još jednom se pokazalo da Srbija nema bližeg i iskrenijeg političkog saveznika i prijatelja od Rusije. Tako je bilo u prošlosti, tako je danas, a uvereni smo da će tako biti i u budućnosti.Knjiga zahvalnosti Rusiji biće izložena u sedištu Srpske narodne partije, u ulici Kneza Miloša br. 14 u Beogradu, od petka 10. jula do subote 18. jula, svakog dana od 10 do 17 sati.Sve poruke zahvalnosti građana Srbije biće objedinjene u zbirku koja će, preko Ambasade Ruske Federacije u Beogradu, biti poslata predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

U Knjigu zahvalnosti prvi se upisao dr Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije. "Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, Rusiji i ruskom narodu, upućujem izraze najdublje zahvalnosti za iskrenu, prijateljsku i bratsku pomoć koju su pružili Srbiji u zaštiti njenih nacionalnih i državnih interesa u Savetu bezbednosti UN", napisao je između ostalog Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track