SNS: DS više ni sama ne zna za šta se zalaže
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

SNS: DS više ni sama ne zna za šta se zalaže

Politika -
Srpska napredna stranka čestita Nataši Vučković i Demokratskoj stranci na tome što ni sami više ne znaju za šta se zalažu i na tome što niko više ne zna šta je politika DS-a, osim što se grčevito bore da ostanu što duže u foteljma i što se upinju iz petnih žila da se još negde, ako je ikako moguće, dočepaju vlasti i privilegija, navodi SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka ocenila je danas da Demokratska stranka (DS) i njeni funkcioneri više ni sami ne znaju za šta se zalažu, ali se "grčevito bore da ostanu što duže u foteljama".

"Srpska napredna stranka čestita Nataši Vučković i Demokratskoj stranci na tome što ni sami više ne znaju za šta se zalažu i na tome što niko više ne zna šta je politika DS-a, osim što se grčevito bore da ostanu što duže u foteljma i što se upinju iz petnih žila da se još negde, ako je ikako moguće, dočepaju vlasti i privilegija", navodi se u saopštenju naprednjaka.

SNS je navela i da je "žali Bože i vremena i truda i narodnih para koje DS troši". Ranije danas, na konferenciji za novinare, potpredsednica vlade u senci DS-a Nataša Vučković je, govoreći o neizglasavanju Rezolucije o Srebrenici u SB UN, rekla da je to bio "diplomatski promašaj" naše države, jer nismo na vreme imali informacije da se takva akcija sprema.

"Da li će se trenutna pobeda, kako danas ocenjuju taj događaj, sačuvati kao pobeda ili će se pokazati kao Pirova pobeda, zavisi od procesa koji su neposredno pred nama", rekla je, između ostalog, Vučković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track