(VIDEO I FOTO) NENAD POPOVIĆ: Vlada da uči od seljaka iz Kukujevca!
Foto: Srpskanarodnapartija.rs

Jedino mesto u Srbiji bez nezaposlenih

(VIDEO I FOTO) NENAD POPOVIĆ: Vlada da uči od seljaka iz Kukujevca!

Politika -
"Pozivam Vladu Srbije da održi sednicu vlade u selu Kukujevci kako bi svi ministri i političari mogli da nauče od srpskog seljaka kako se otvaraju nova radna mesta", kaže Popović
1 / 9 Foto: Srpskanarodnapartija.rs

"Kukujevci su jedino mesto u Srbiji gde nema nezaposlenih. Ono je najbolji primer da Srbiji nisu neophodni ni Evropska unija, ni Rusija, ni Amerika, da bi bila uspešna. Za uspeh je u Srbiji dovoljna mudrost, sloga i vredan rad srpskog seljaka. Došao sam da razgovaram sa čelnicima ovog sela i da čujem šta je njihov „recept“ za to da svaki čovek u ovom selu ima posao", izjavio je Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije prilikom današnje posete selu Kukujevci kod Šida.

Popović je poručio da su „osnova svakog uspeha rad i dobra organizacija“.

"Ovde ljudi vredno rade na polju, bave se uzgojem i preradom duvana, ratarstvom, voćarstvom, a zahvaljujući uspešnim preduzetnicima koji su u Kukujevcima pokrenuli privatni biznis – mladi ne „beže“ u Beograd, već ostaju u Kukujevcima gde rade u modernim fabrikama koje izvoze svoje proizvode u Rusiju i Evropsku uniju", rekao je Popović.

On je naglasio da je ponosan što ovo selo vodi član Srpske narodne partije.

"Pozivam Vladu Srbije da održi sednicu vlade u selu Kukujevci kako bi svi ministri i političari mogli da nauče od srpskog seljaka kako se otvaraju nova radna mesta", zaključio je Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track