DS ne vodi negativnu kampanju protiv SNS

DS ne vodi negativnu kampanju protiv SNS

Politika -
Ne upotrebljavaju se nikakve laži i neistine, već naprotiv istine, i to dokumentovane. Građani treba da znaju istine o nama, šta smo govorili, činili, planirali i samo tako građani kvalitetno i demokratski mogu odlučiti, rekao je lider DS Boris Tadić

BEOGRAD- Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je da ta stranka ne vodi negativnu kampanju protiv Srpske napredne stranke (SNS), već da samo podseća građane na prošlost.

"Ne upotrebljavaju se nikakve laži i neistine, već naprotiv istine, i to dokumentovane. Građani treba da znaju istine o nama, šta smo govorili, činili, planirali i samo tako građani kvalitetno i demokratski mogu odlučiti", rekao je Tadić, ocenivši da je reč o "kampanji kontrasta".

Tadić je rekao da građani na izborima 6. maja ne bi trebalo da se kockaju sa životom u Srbiji i biraju političke opcije "s kojima se ne zna gde će Srbija otići". On je rekao da se uloge predsednika i premijera u državama u svetu menjaju i da predsednici više nisu samo "ceremonijalni učesnici u političkom životu", već da imaju aktivnu ulogu u stvaranju ekonomskih, bezbednosnih i političkih prilika.

"Zato je spoljna politika važan činilac dovođenja stranih invesiticija, a ja sam kao predsednik Republike obavio brojne razgovore i to ću nastaviti da radim i u vreme izbora", rekao je Tadić. On je rekao i da su strane investicije pretpostavka modernizacije, bez koje nema novih radnih mesta i povećanja BDP-a, što je, kako je kazao, jedini način da Srbija reši socijalne probleme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track