PAPARACO: Maja Gojković ostavila posao zbog Marijane Mateus!
Foto: M

Predsednica Skupštine sa drugaricom na kafi

PAPARACO: Maja Gojković ostavila posao zbog Marijane Mateus!

Politika -
Dok ju je čekala rasprava o 350 amandmana, Gojkovićeva pila kafu sa ženom koja je poznata po vezama sa bogatim muškarcima

BEOGRAD - Predsednica parlamenta Maja Gojković je u sredu 29. jula,pre podne opušteno ispijala kafu sa spisateljicom Marijanom Mateus i izdavačem Robertom Čobanom u jednom kafiću u blizini Skupštine Srbije iako ju je na poslu čekala rasprava o oko 350 amandmana.Postavlja se pitanje kako je prva dama Skupštine odredila prioritete. Dok ju je u Skupštini čekao zgusnut raspored, te se moglo očekivati da se možda sastane sa šefovima poslaničkih grupa, ona je ćaskala sa ženom koja je široj javnosti postala poznata po ljubavnim vezama sa bogatim muškarcima. Od Gojkovićeve nismo uspeli da dobijemo odgovor jer je, kako su poručili, bila zauzeta, dok je Mateusova poručila da nikakvu kafu nije dogovorila s Gojkovićevom, već da su se slučajno srele.- Bože moj, zar čovek ne može ni na miru da popije kafu? Naravno da znam Maju Gojković, ona je iz Novog Sada. Slučajno smo se srele, ona je sedela sa Robertom Čobanom. Nekad mi se i ne izlazi iz kuće jer bi neko mogao da me slika - nervozno je odgovorila Mateusova.

Voli da se švrćkaOBIŠLA 14 ZEMALJA ZA TRI MESECAOd septembra 2014. do maja 2015. obišla je čak 14 zemalja o trošku građana. Zabranila je ljudima iz obezbeđenja da upale svetlo kada prolazi hodnikom parlamenta zbog paranoje da je ljudi iz njene okoline prisluškuju i prate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track