SNS NS: Privatizacija medija obavljena u skladu sa zakonom

Saopštenje

SNS NS: Privatizacija medija obavljena u skladu sa zakonom

Politika -
Novosadski odbor SNS poručio je DS-u i to da "ko gubi ima pravo da se ljuti"

NOVI SAD - Novosadski odbor SNS saopštio je danas da je privatizacija medija obavljena u skladu sa zakonom i da je urađena transparentno, kao i sve što se tako radi od kada je SNS na vlasti u Novom Sadu. Povodom ranije datog saopštenja novosadskog odbora DS-a, u kojem je izražena sumnja da iza privatizacije Novosadske televizije kao i drugih lokalnih medija u Srbiji stoji SNS, naprednjaci poručuju demokratama da time obmanjuju javnost.

Gradski odbor SNS poručio je DS-u da "umesto što licemernim i zlonamernim saopštenjem obmanjuje javnost, pokušavajući na taj način da prikupi po koji politički poen, konačno počnu nešto i da rade". Od kada je SNS preuzela vlast, "sve što radi, radi u skladu sa zakonom. To je ono što je nepoznanica demokratama, jer jedini način rada, koji je demokratama poznat, jeste korupcija, malverzacija i otimanje novca građanima Vojvodine", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Novosadski odbor SNS poručio je DS-u i to da "ko gubi ima pravo da se ljuti" kao i da je ono za šta demokrate treba da se pobrinu jeste "kako vratiti Bojana Pajtića na posao, jer ga za to plaćaju građani Vojvodine". Demokrate bi trebalo i da odgovore građanima na pitanje "gde je sav onaj novac koji su pokrali iz Razvojne banke Vojvodine i fondova i koliki je tačan broj zaposlenih u pokrajinskoj administraciji, jer novac koji se daje za njihove plate jeste novac građana Vojvodine", dodaje se u saopštenju novosadskog odbora SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track