KURIR TV ŠEF POSLANIČKE GRUPE SNS NA LOVEFESTU: Ovo je tehno-Babić!

Sve što vole mladi

KURIR TV ŠEF POSLANIČKE GRUPE SNS NA LOVEFESTU: Ovo je tehno-Babić!

Politika -
Naprednjak celo veče đipao, pušioi cirkao pivo uz svetske di-džejeve

Vrnjačka Banja - Za razliku od prošle godine, kada je bio prilično suzdržan na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji i kada je igranje i pevanje prepustio kolegama iz SPS sa Ivicom Dačićem na čelu, Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS, preksinoć se prilično opustio i prepustio čarima noćnog života.

U VIP deo je prve festivalske večeri, vrlo raspoložen, došao sa nekoliko prijatelja, a kada smo ga pitali gde mu je supruga, sa osmehom je rekao:

- Ona večeras nije mogla da dođe. Večeras sam bez nje. Sutra možda dođe.

http://www.youtube.com/watch?v=7V1RADh6XEA

LokalpatriotaDok je na glavnoj bini nastupao Vankelmut (nemački di-džej poznat po nešto mekšoj elektronskoj muzici), Babić se prvo lagano njihao, pušio cigarete, a zatim i popio koje pivo... Kako je veče odmicalo, poslanik se sve više opuštao, da bi u jednom trenutku počeo ozbiljno da đuska.- Mom senzibilitetu su bliži Kvin i Red hot čili pepers. Njih sam baš voleo da slušam devedesetih. E da, i rok stare Juge sam baš voleo. A onda je došlo mnogo obaveza, pa sad imam malo vremena za muziku - odgovorio je Babić za Kurir na pitanje da li voli elektronsku muziku.

Naglasio je da je došao na festival da kao lokalpatriota podrži veliku manifestaciju koja svake godine privlači sve više mladih, ali i da „ispoštuje“ organizatore, među kojima su mu kumovi i rođaci.Festival trube, koji se u isto vreme održava u Guči, kaže, neće posetiti.

Moderan... Babića podmladila mezoterapija
Moderan... Babića podmladila mezoterapija

Guča mu nije legla- Uz poštovanje organizatorima, taj festival ne odgovara mom senzibilitetu! Bio sam jednom i nije mi nešto legao - priznao nam je Babić, koga smo ostavili da se njiše u ritmu tehno muzike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track