ANTIĆ ZA PORTAL KURIR O POVREDI IZ BEČA: Polomili mi ručni zglob, ali sam ipak bio najbolji
Foto: Ceca Vojinović

Ministar u gipsu

ANTIĆ ZA PORTAL KURIR O POVREDI IZ BEČA: Polomili mi ručni zglob, ali sam ipak bio najbolji

Politika -
Dobio sam i neke tablete protiv bolova, ali noćas nisam mogao da spavam. I dalje boli. Ipak, ako može nešto da me uteši jeste da su mi svi rekli da sam bio najbolji na terenu, izjavio je jutros za portal Kurir ministar Antić
1 / 10 Foto: Ceca

Jedan od aktera sinoćne utakmice izneđu Balkana i Evropske unije, ministar energetike Aleksandar Antić završio je noćas u bolnici u Beču.

"Prilikom jedne intervencije, zadobio sam jak udarac u levu ruku i osetio sam strahovit bol. Pokušao sam da izdržim do kraja meča na golu, ali nisam mogao. Bolovi su bili sve jači. Morao sam da izađem sa terena i na licu mesta su mi malo sanirali povredu, a kako bol nije prestajao, odveli su me noćas u bolnicu. Pošto su mi snimili ruku, konstatovali su prelom levog ručnog zgloba i odmah su mi stavili gips i otpustili iz bolnice. Dobio sam i neke tablete protiv bolova, ali noćas nisam mogao da spavam. I dalje boli. Ipak, ako može nešto da me uteši jeste da su mi svi rekli da sam bio najbolji na terenu", izjavio je jutros za portal Kurir ministar Antić.

Utakmici je, između ostalih, prisustvovao i premijer Aleksandar Vučić, koji je iz publike pratio fudbalski meč u kojem je pobedila ekipa Futura protiv ekipe EU.

Ministar Ivica Dačić bio je u ulozi sudije.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja