DOBIO ŠUT-KARTU: Boška Ničića više neće ni Bojan Pajtić!
Foto: Fonet Nenad Djordjevic

Izbačen

DOBIO ŠUT-KARTU: Boška Ničića više neće ni Bojan Pajtić!

Politika -
Iako su organizovali proteste u Zaječaru na kojima se u više navrata okupilo po svega stotinak pristalica njihove politike, Pajtić je svoje mišljenje promenio i isterao Ničića iz koalicije

ZAJEČAR - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ne želi više da ima bilo kakve veze sa bivšim gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem.

Iako su "šurovali" do nedavno, organizovali proteste u Zaječaru na kojima se u više navrata okupilo po svega stotinak pristalica njihove politike, Pajtić je svoje mišljenje promenio i isterao Ničića iz koalicije.

"Pajtić i Ničić do nedavno su sarađivali blisko, ali je predsednik demokrata rešio da u svojoj koaliciji ne želi više Ničića i njegov Pokret „Živim za Krajinu“. Naslućujem da je razlog za ovakvu Pajtićevu odluku činjenica da bivši gradonačelnik Zaječara nema više nikakvu moć", rekao je izvor blizak Ničiću.Podsećamo, Boško Ničić i Bojan Pajtić pokušali su u više navrata da organizuju proteste protiv vlasti u Zaječaru, ali svaki ovakav pokušaj doživeo je totalni debakl. Na protestu više stranaka i koalicija na prvom skupu okupiljeno je oko 700 ljudi, od kojih oko 150 Zaječaraca, a ostali su autobusima dovezeni u Zaječar.

Na drugom skupu bilo je svega 200 pristalica Ničićeve i Pajtićeve politike.

Mediji su ranije pisali da je u planu da Boško Ničić bude jedan od ministara u Pajtićevoj Vladi iz senke, zbog čega se predsednik Pokreta "Živim za Krajinu" hvalio na sva usta. Ali, Ničić je i tada ispao iz kombinatorike i ostao bez ministarskog mesta u Pajtićevoj vladi.

(MojaTV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja