Mihajlović: Razmatraćemo sve moguće mere
Foto: FoNet

Uoči današnje sednice vlade

Mihajlović: Razmatraćemo sve moguće mere

Politika -
Odluka Hrvatske nije logična, niti politički, niti ekonomski, niti u smislu regionalnog povezivanja... Mnogi su sporazumi prekršeni između država, i bilateralni i multilateralni, a o samoj šteti ćemo razgovarati u nedeljama koje dolaze, rekla je ministarka

BEOGRAD - Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da će se na današnjoj sednici vlade razgovarati o svim mogućim merama koje će Srbija primeniti zbog toga što je Hrvatska zatvorila granicu, i poručila da će naša zemlja iskoristiti sva sredstva kako bi zaštitila svoju ekonomiju.

"Mnogi su sporazumi prekršeni između država, i bilateralni i multilateralni, a o samoj šteti ćemo razgovarati u nedeljama koje dolaze", rekla je Mihajlović novinarima u Privrednoj komori Srbije. Ona je istakla da odluka Hrvatske nije logična, "niti politički, niti ekonomski, niti u smislu regionalnog povezivanja".

"To je za Srbiju važno. Srbija će iskoristiti sva svoja sredstva kako bi zaštitila pre svega svoju ekonomiju, jer sve što radimo, zaista radimo da podignemo ekonomiju", navela je Mihajlović, koja je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track