HIT STAJLING: Slavica prošetala lažnu zmiju!
Foto: Zorana Jevtić

Kriza udarila i na narodne poslanike

HIT STAJLING: Slavica prošetala lažnu zmiju!

Politika -
To su najobičnije čizme, nisu firmirane. i torba je jeftina, iskreno će direktorka „Laze Lazarevića“ o svom hit stajlingu

BEOGRAD - Da je kriza udarila i na novčanik narodnih poslanika uverili smo se u Domu Narodne skupštine pre dva dana, kad su poslanici prodefilovali holom u svojim vrištećim kreacijama, među kojima se najviše isticao stajling Slavice Ðukić Dejanović.Ona je, naime, u Skupštinu došla u crnom kostimu s upadljivim čizmama od pitona, koje je uparila sa istom takvom tašnom i napravila neviđeni modni promašaj. Svaki komad za sebe bio bi sasvim dovoljan. Međutim, ona je svojim izgledom privukla pažnju, pa smo je upitali kada je te modne komade pazarila i koliko dugo ih poseduje.

- To su najobičnije čizme, nisu firmirane, kupila sam ih pre pet-šest godina, ne znam kako ste ih sad prvi put primetili, nosila sam ih već i u Skupštini i ovako. Isto važi i za torbu, kupljena je otprilike kad i čizme i ne sećam se koliko sam ih platila - rekla je Slavica Đukić Dejanović.Narodna poslanica i direktorka bolnice „Laza Lazarević“ poznata je po tome što voli da se oblači po poslednjoj modi, voli skupe cipele i čizmice, a jednom prilikom je prošetala i bundu od nerca od 3.000 evra.(J. R. - S. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track